ÇAYIROVA EĞİTİMDE DÜĞMEYE BASTI

Çayırova 29.09.2015 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA EĞİTİMDE DÜĞMEYE BASTI

Çayırova 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılına Yunus Ergüz İlköğretim okulu’nda merhaba dedi.

Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Murat Kasap, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, müzik dinletileri ve folklor gösterileri yer aldı. ÇAYIROVA DA ÖĞRETMENLERİMİZ TAMAMLANDI Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasının içerisinde Çayırova’daki eğitim öğretim dönemi hakkında da bilgiler aktaran Doğan, Çayırova’da tüm okullarda eğitim yılının startının verildiğini açıkladı. Doğan, “sevgili öğrenciler, değerli meslektaşlarım. Bugün burada yeni eğitim öğretim döneminin heyecanını ve sevgisini yaşıyoruz. Değerli öğrenciler, çok okuyun, çok çalışın ve bilgi çağını kucaklayın. Eğitime dört elle sarılın. Öğretmenlerinize, anne ve babalarınıza, yaşlılarınıza saygı ve ilgi göstererek, kendi geleceğinizi garanti altına alın” dedi. Ayrıca bütün milletlerin gizli ve mutlak bir yarış içerisinde olduğunu hatırlatan Doğan, 2023 vizyonunu gerçekleştirecek gençler yetiştirmenin öncelikleri olduğunu belirtti. ÇELENKOĞLU, EĞİTİMDE MESAFE KATEDİLDİ Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu “Tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürümesi için azami gayret sarf ediyoruz. Öğretmen açıkları azaldı. Öğretmen eksiği tamamlanırken aynı zamanda okul yapımına da hız verildi. Bu sayede derslik başına düşen öğrenci sayılarımız azaldı. Ülke genelinde olduğu gibi Çayırova’mıza da eğitime önemli yatırımlar yapıldı. Son derece modern, prestijli okullar inşa edildi. Yeni okulların yanında son derece kaliteli öğretmen kadromuz bir diğer avantajımız oldu. Ülkemiz genç nüfusu olan bir ülke.  Genç nüfusumuzu en büyük gücümüz olarak görüyoruz. Çocuklarımızı geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun bilinciyle, yeni eğitim yılında sizlere; sağlık, başarı dileklerimle birlikte, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.Kaymakam Çelenoğlu konuşmasını 2015-2016 eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere hayırlı olması temennisini ileterek konuşmasını tamamladı. Öğrenciler tarafından müzik dinletisi, şiirler, folklör gösterileri ve skeçler sunulurken aileleri ve ilçe protokolü eğlenerek izledi.
Çayırova 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılına Yunus Ergüz İlköğretim okulu’nda merhaba dedi.

Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Murat Kasap, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, müzik dinletileri ve folklor gösterileri yer aldı.

ÇAYIROVA DA ÖĞRETMENLERİMİZ TAMAMLANDI

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasının içerisinde Çayırova’daki eğitim öğretim dönemi hakkında da bilgiler aktaran Doğan, Çayırova’da tüm okullarda eğitim yılının startının verildiğini açıkladı. Doğan, “sevgili öğrenciler, değerli meslektaşlarım. Bugün burada yeni eğitim öğretim döneminin heyecanını ve sevgisini yaşıyoruz. Değerli öğrenciler, çok okuyun, çok çalışın ve bilgi çağını kucaklayın. Eğitime dört elle sarılın. Öğretmenlerinize, anne ve babalarınıza, yaşlılarınıza saygı ve ilgi göstererek, kendi geleceğinizi garanti altına alın” dedi. Ayrıca bütün milletlerin gizli ve mutlak bir yarış içerisinde olduğunu hatırlatan Doğan, 2023 vizyonunu gerçekleştirecek gençler yetiştirmenin öncelikleri olduğunu belirtti.

ÇELENKOĞLU, EĞİTİMDE MESAFE KATEDİLDİ

Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu “Tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürümesi için azami gayret sarf ediyoruz. Öğretmen açıkları azaldı. Öğretmen eksiği tamamlanırken aynı zamanda okul yapımına da hız verildi. Bu sayede derslik başına düşen öğrenci sayılarımız azaldı. Ülke genelinde olduğu gibi Çayırova’mıza da eğitime önemli yatırımlar yapıldı. Son derece modern, prestijli okullar inşa edildi. Yeni okulların yanında son derece kaliteli öğretmen kadromuz bir diğer avantajımız oldu. Ülkemiz genç nüfusu olan bir ülke.  Genç nüfusumuzu en büyük gücümüz olarak görüyoruz. Çocuklarımızı geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun bilinciyle, yeni eğitim yılında sizlere; sağlık, başarı dileklerimle birlikte, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.Kaymakam Çelenoğlu konuşmasını 2015-2016 eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere hayırlı olması temennisini ileterek konuşmasını tamamladı.

Öğrenciler tarafından müzik dinletisi, şiirler, folklör gösterileri ve skeçler sunulurken aileleri ve ilçe protokolü eğlenerek izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.