19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA GENÇ KIZILAY 90 ÜNİTE KAN TOPLADI!

Çayırova 31.10.2016 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA GENÇ KIZILAY 90 ÜNİTE KAN TOPLADI!

Çayırova Kızılay Gençlik Kolları bölgemizde bulunan taraftar dernekleriyle birlikte Rekabet Sahada Olur” adlı kan bağışı kampanyası düzenledi.

      Çayırova Kızılay Gençlik Kolları ve Genç Taraftar Kulüplerinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Rekabet Sahada Olur” adlı Kan Bağışı kampanyasında 90 ünite kan toplanırken, Çayırova halkının ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.   GÖNÜLDEN YAPTIĞIMIZ HER İŞ GÜZEL SONUÇLANIYOR Genç Taraftar Kulüplerimizle ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz kampanyamıza katkı sağlayarak kan bağışında bulunan herkesten Allah razı olsun. Genç Kızılay olarak yaptığımız her şeyi inanarak yaptığımız için her güzel işin arkasından başarı çıkıyor. Bu başarıların tek mimarı Kızılay Gençlik Kollarındaki yüreği birbirinden güzel 20 arkadaşım sadece biz de değil Kadın Kollarımız ve Ana Kadememizle 0 maaş ücretiyle gönülden yapıyoruz. YEŞİLKAYA TEŞEKKÜR ETTİ Çayırova Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yeşilkaya, “bölgemizde bulunan Genç Taraftar Kulüpleri İle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz 'Rekabet Sahada Olur' Kan Bağış Kampanyasında yaklaşık 90 ünite kan bağışçısına ulaştık. Yoğun katılım sağlayan spor takımlarımıza, aynı zamanda bu organizasyonda yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Şevki Demirci'ye, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sayın Yalçın Coştur'a, Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kollarına Şube Başkanımız Sayın Halil Keskinoğlu'na, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşin Balcılar'a ve kıymetli vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.” Dedi.
Çayırova Kızılay Gençlik Kolları bölgemizde bulunan taraftar dernekleriyle birlikte Rekabet Sahada Olur” adlı kan bağışı kampanyası düzenledi.

 

 

 

Çayırova Kızılay Gençlik Kolları ve Genç Taraftar Kulüplerinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Rekabet Sahada Olur” adlı Kan Bağışı kampanyasında 90 ünite kan toplanırken, Çayırova halkının ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.  

GÖNÜLDEN YAPTIĞIMIZ HER İŞ GÜZEL SONUÇLANIYOR

Genç Taraftar Kulüplerimizle ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz kampanyamıza katkı sağlayarak kan bağışında bulunan herkesten Allah razı olsun. Genç Kızılay olarak yaptığımız her şeyi inanarak yaptığımız için her güzel işin arkasından başarı çıkıyor. Bu başarıların tek mimarı Kızılay Gençlik Kollarındaki yüreği birbirinden güzel 20 arkadaşım sadece biz de değil Kadın Kollarımız ve Ana Kadememizle 0 maaş ücretiyle gönülden yapıyoruz.

YEŞİLKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Çayırova Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yeşilkaya, “bölgemizde bulunan Genç Taraftar Kulüpleri İle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz 'Rekabet Sahada Olur' Kan Bağış Kampanyasında yaklaşık 90 ünite kan bağışçısına ulaştık. Yoğun katılım sağlayan spor takımlarımıza, aynı zamanda bu organizasyonda yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Şevki Demirci'ye, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sayın Yalçın Coştur'a, Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kollarına Şube Başkanımız Sayın Halil Keskinoğlu'na, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşin Balcılar'a ve kıymetli vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.