ÇAYIROVA GENÇLERİ BAŞKA!

Çayırova 08.04.2016 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA GENÇLERİ BAŞKA!

Regaib Kandili vesilesi ile Çayırova Mahallesi’nde farklı bir çalışmaya daha imza atıldı.

Çayırova’da manevi birlikteliğin sağlanması adına yıllardır sosyal projelerin mimarları arasında yer alan Adnan Çamkerten, aynı sokakta yaşayan gençleri,  çocukları ve aileleri eski mahalle kültüründe buluşturdu.   5212 SOKAK ÖRNEK SOKAK Çayırova Mahallesi’nde Salı Pazarı Sokağı olarak bilinen 5212 sokakta yapılan kandil organizasyonu, ailelerin olumlu tepkileriyle karşılık buldu. Çocuklar, abileriyle birlikte kendi sokağında oturan büyüklerini ziyaret etmenin kandil simidi ikramında bulunmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu manada 5212 sokak örnek bir sokak haline geldi.   ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI Adnan Çamkerten’in Mehmet Akif İlkokulu’nda okumakta olan yeğeni Ömer Faruk Çamkerten, aynı sokakta oturan öğretmeni İlhan Yolcu’ya kandil simidi ikramında bulunarak kandilini kutladı.   NESİLDEN NESİLE… Komşuluk ilişkilerin son zamanlarda büyük erozyona uğradığını belirten Adnan Çamkerten: “Geçmişten bugüne yapılan faaliyetlerde nesiller arasında da köprüleri kurmayı önemsiyoruz. Bu vesile ile kaybolmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi açısından yapılan çalışmamız daha da önemli hale geliyor. Burada biz organizasyonu planladık. Gençlere sorumluluğu verip gayemizi anlattık. Onlar da bizim çocuklarımızla birlikte abi-kardeş ilişkisi içinde kapı kapı dolaşarak kandil simidi ikram ettiler. Son derece önemli bir çalışma oldu. Herkes kendi bölgesinde bu tür davranışları yayarsa güzel bir geleceği beraber inşa etmiş olacağız. Ben bu programı beraber düzenlediğimiz genç kardeşlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ederken, bize kapılarını açan komşularımıza da gösterdikleri yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Destek olanlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.      
Regaib Kandili vesilesi ile Çayırova Mahallesi’nde farklı bir çalışmaya daha imza atıldı.

Çayırova’da manevi birlikteliğin sağlanması adına yıllardır sosyal projelerin mimarları arasında yer alan Adnan Çamkerten, aynı sokakta yaşayan gençleri,  çocukları ve aileleri eski mahalle kültüründe buluşturdu.

 

5212 SOKAK ÖRNEK SOKAK
Çayırova Mahallesi’nde Salı Pazarı Sokağı olarak bilinen 5212 sokakta yapılan kandil organizasyonu, ailelerin olumlu tepkileriyle karşılık buldu. Çocuklar, abileriyle birlikte kendi sokağında oturan büyüklerini ziyaret etmenin kandil simidi ikramında bulunmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu manada 5212 sokak örnek bir sokak haline geldi.

 

ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI
Adnan Çamkerten’in Mehmet Akif İlkokulu’nda okumakta olan yeğeni Ömer Faruk Çamkerten, aynı sokakta oturan öğretmeni İlhan Yolcu’ya kandil simidi ikramında bulunarak kandilini kutladı.

 

NESİLDEN NESİLE…
Komşuluk ilişkilerin son zamanlarda büyük erozyona uğradığını belirten Adnan Çamkerten: “Geçmişten bugüne yapılan faaliyetlerde nesiller arasında da köprüleri kurmayı önemsiyoruz. Bu vesile ile kaybolmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi açısından yapılan çalışmamız daha da önemli hale geliyor. Burada biz organizasyonu planladık. Gençlere sorumluluğu verip gayemizi anlattık. Onlar da bizim çocuklarımızla birlikte abi-kardeş ilişkisi içinde kapı kapı dolaşarak kandil simidi ikram ettiler. Son derece önemli bir çalışma oldu. Herkes kendi bölgesinde bu tür davranışları yayarsa güzel bir geleceği beraber inşa etmiş olacağız. Ben bu programı beraber düzenlediğimiz genç kardeşlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ederken, bize kapılarını açan komşularımıza da gösterdikleri yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Destek olanlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.