19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA KIZILAY YENİ BAŞKANINI SEÇECEK

Çayırova 05.02.2016 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA KIZILAY YENİ BAŞKANINI SEÇECEK

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi yeni başkanını arıyor. Uzun süredir Halil Keskinoğlu’nun başkanlığı yürüttüğü Türk Kızılayı Çayırova Şubesi olağan genel kurul kararı ile yeni başkanını seçecek.

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi yeni başkanını arıyor. Uzun süredir Halil Keskinoğlu’nun başkanlığı yürüttüğü Türk Kızılayı Çayırova Şubesi olağan genel kurul kararı ile yeni başkanını seçecek. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşecek olan olağan genel kurulu 21 Şubat 2016 Pazar saat 14.00’da. ÇAYIROVA KIZILAY BAŞKANINI SEÇECEK Türk Kızılayı Çayırova Şubesi’nin yaptığı açıklama da “Türk Kızılayı Çayırova Şubesi olarak olağan genel kurulumuz, 21 Şubat 2016 Pazar saat 14.00’da Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşecek. Protokol ve misafirlerin katılımı ile gerçekleşecek olağan kurulda yeni dönem başkanlık seçimi yapılacaktır.”denildi. Türk Kızılayı Çayırova Şubesi mevcut Başkanı Keskinoğlu yaptığı açıklama da Kızılay'ın önemine değinerek Kızılay'ın ülkemizdeki ve uluslar arası çalışmaları ve başarılarından söz etti.”
Türk Kızılayı Çayırova Şubesi yeni başkanını arıyor. Uzun süredir Halil Keskinoğlu’nun başkanlığı yürüttüğü Türk Kızılayı Çayırova Şubesi olağan genel kurul kararı ile yeni başkanını seçecek.

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi yeni başkanını arıyor. Uzun süredir Halil Keskinoğlu’nun başkanlığı yürüttüğü Türk Kızılayı Çayırova Şubesi olağan genel kurul kararı ile yeni başkanını seçecek. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşecek olan olağan genel kurulu 21 Şubat 2016 Pazar saat 14.00’da.

ÇAYIROVA KIZILAY BAŞKANINI SEÇECEK

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi’nin yaptığı açıklama da “Türk Kızılayı Çayırova Şubesi olarak olağan genel kurulumuz, 21 Şubat 2016 Pazar saat 14.00’da Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşecek. Protokol ve misafirlerin katılımı ile gerçekleşecek olağan kurulda yeni dönem başkanlık seçimi yapılacaktır.”denildi.

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi mevcut Başkanı Keskinoğlu yaptığı açıklama da Kızılay'ın önemine değinerek Kızılay'ın ülkemizdeki ve uluslar arası çalışmaları ve başarılarından söz etti.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.