ÇAYIROVA KIZILAYI KARS’LILAR DERNEĞİNDEYDİ!

Çayırova 24.03.2016 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA KIZILAYI KARS’LILAR DERNEĞİNDEYDİ!

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi Başkanı Sayın Halil Keskinoğlu ve yönetimi Çayırova Kars’lılar derneğini ziyaret etti.

 Ziyaretde Kızılayın yapmış olduğu faaliyetleri anlatan videonun izletilmesinin ardından Konuşma yapan Halil Keskinoğlu “Kızılayın varlığı insanın varlığıyla perçimlenir. Dolasıyka size ihtiyacımız var. İnsan olmadan hiç bir hizmet gerçekleştirilemez. Bu nedenle sizlerle elele vermek yardıma ihtiyacı olan ailelere ulaşmak varlığımızı gücümüzü birleştirmek istiyoruz.” diyen Sayın Keskinoğlu Kan bağışı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kars’lılar derneği başkanı Atilla Kızılboğa  dernek olarak desteğe her zaman hazır olduklarını iletti.   ÇAYIROVA KIZILAYI ERZURUM’LULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ Türk Kızılayı Çayırova Şubesi Başkanı Sayın Halil Keskinoğlu ve yönetimi Çayırova Erzurum’lular derneğini  ziyaret etti. Ziyarete Başkan vekili Sayın Fikriye Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Sayın Ayşin Balcılar katıldı. Sayın Halil Keskinoğlu yaptığı konuşmada “Ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekti ve birlik beraberlik mesajları verdi. Alkışla karşılanan konuşmasını kan ihtiyacının önemini anlatarak tamamlayan Sayın Keskinoğlu “ kan vermekten, iğneden korkmayın” dedi. Erzurum’lular derneği Başkanı Sayın Muammer Kaya “134 üyemizle her zaman destek olmaya hazırız“ dedi. 
Türk Kızılayı Çayırova Şubesi Başkanı Sayın Halil Keskinoğlu ve yönetimi Çayırova Kars’lılar derneğini ziyaret etti.

 Ziyaretde Kızılayın yapmış olduğu faaliyetleri anlatan videonun izletilmesinin ardından Konuşma yapan Halil Keskinoğlu “Kızılayın varlığı insanın varlığıyla perçimlenir. Dolasıyka size ihtiyacımız var. İnsan olmadan hiç bir hizmet gerçekleştirilemez. Bu nedenle sizlerle elele vermek yardıma ihtiyacı olan ailelere ulaşmak varlığımızı gücümüzü birleştirmek istiyoruz.” diyen Sayın Keskinoğlu Kan bağışı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kars’lılar derneği başkanı Atilla Kızılboğa  dernek olarak desteğe her zaman hazır olduklarını iletti.

 

ÇAYIROVA KIZILAYI ERZURUM’LULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi Başkanı Sayın Halil Keskinoğlu ve yönetimi Çayırova Erzurum’lular derneğini  ziyaret etti. Ziyarete Başkan vekili Sayın Fikriye Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Sayın Ayşin Balcılar katıldı. Sayın Halil Keskinoğlu yaptığı konuşmada “Ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekti ve birlik beraberlik mesajları verdi. Alkışla karşılanan konuşmasını kan ihtiyacının önemini anlatarak tamamlayan Sayın Keskinoğlu “ kan vermekten, iğneden korkmayın” dedi. Erzurum’lular derneği Başkanı Sayın Muammer Kaya “134 üyemizle her zaman destek olmaya hazırız“ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.