ÇAYIROVA KAYMAKAMI’NDAN GÜZELOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Çayırova 15.12.2016 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA KAYMAKAMI’NDAN GÜZELOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’nu makamında kabul etti. 3 yıldır Çayırova Kaymakamlığı görevini yürüten Turgut Çelenkoğlu, 01 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Salihli Kaymakamlığına atanması nedeniyle Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Vali Güzeloğlu ile birlikte görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Güzeloğlu ise birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyetini belirterek, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.   

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’nu makamında kabul etti. 3 yıldır Çayırova Kaymakamlığı görevini yürüten Turgut Çelenkoğlu, 01 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Salihli Kaymakamlığına atanması nedeniyle Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Vali Güzeloğlu ile birlikte görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Güzeloğlu ise birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyetini belirterek, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.