ÇAYIROVA KÜLTÜR-SANAT'A DOYACAK!

Çayırova 03.01.2017 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA KÜLTÜR-SANAT'A DOYACAK!

Çayırova Belediyesi tarafından aylık olarak düzenlenen kültür sanat etkinlikleri takvimi belli oldu.  Çayırova Belediyesi Ocak ayının kültür-sanat programı belli oldu. Yarından itibaren başlayarak Ocak ayı sonuna kadar aralıklı zamanlarla etkinlik düzenleyen Çayırova Belediyesi sağlık semineriyle başlangıç yapacak. İşte Ocak ayı etkinlik Takvimi; 04 Ocak (Yarın) Saat 11.00’de Meme Kanseri’nden Korunma Yolları ve Tedavi Yöntemleri – Kısırlık Nedir ve Tedavi Yöntemleri adlı Sağlık Semineri 09 Ocak Saat 11.00’de Oynuyoruz, Eğleniyoruz, Öğreniyoruz – Çocuklarda Sağlıklı Gelişim için Oyunun Önemi Adlı Semineri 11 Ocak Saat 10.00 ve 13.30 seanslarında “Tarih Dedem” adlı çocuk tiyatrosu 18 Ocak Saat 10.00’da “Okuyoruz, Söyleşiyoruz” Söyleşisi 

Çayırova Belediyesi tarafından aylık olarak düzenlenen kültür sanat etkinlikleri takvimi belli oldu.  Çayırova Belediyesi Ocak ayının kültür-sanat programı belli oldu. Yarından itibaren başlayarak Ocak ayı sonuna kadar aralıklı zamanlarla etkinlik düzenleyen Çayırova Belediyesi sağlık semineriyle başlangıç yapacak.

İşte Ocak ayı etkinlik Takvimi;

04 Ocak (Yarın) Saat 11.00’de Meme Kanseri’nden Korunma Yolları ve Tedavi Yöntemleri – Kısırlık Nedir ve Tedavi Yöntemleri adlı Sağlık Semineri

09 Ocak Saat 11.00’de Oynuyoruz, Eğleniyoruz, Öğreniyoruz – Çocuklarda Sağlıklı Gelişim için Oyunun Önemi Adlı Semineri

11 Ocak Saat 10.00 ve 13.30 seanslarında “Tarih Dedem” adlı çocuk tiyatrosu

18 Ocak Saat 10.00’da “Okuyoruz, Söyleşiyoruz” Söyleşisi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.