ÇAYIROVA SAADET İFTARDA BULUŞTU

Çayırova 15.06.2017 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA SAADET İFTARDA BULUŞTU

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı İftar Programında Buluştu. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı düzenlediği iftar programı vesilesiyle teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Akse mahallesi Kuştepe restoranda gerçekleşen iftar programına mahalle yönetimleri, hanım kolları, gençlik kolları, ilçe yöneticileri ve sandık baş müşahitleri katıldı. Son derece samimi ve güzel bir atmosferde gerçekleşen iftar programında partililer iftarlarını açtı ve sohbet etti. Programa katılan çocuklar unutulmamış ve çocuklara da özel bir oyun alanı ayrılmıştı. Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı tarafından Ramazan ayı içinde yapılacak olan çalışmaların ilki olan bu iftar programı, ilçe gençlik kolları ve ilçe hanım kollarının iftar programlarıyla devam edecek. Programın sonunda kapanış konuşmasını yapan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ‘’Birlik beraberlik ve paylaşmanın hazzını yaşadığımız bu günlerde iftar programımıza gelerek bizleri her anlamda yalnız bırakmayan Saadet Partisi’ne gönül vermiş herkesi yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum. Rahmet ve bereket dolu geçen bu günlerimizin tüm İslam ve insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.  

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı İftar Programında Buluştu.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı düzenlediği iftar programı vesilesiyle teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Akse mahallesi Kuştepe restoranda gerçekleşen iftar programına mahalle yönetimleri, hanım kolları, gençlik kolları, ilçe yöneticileri ve sandık baş müşahitleri katıldı.

Son derece samimi ve güzel bir atmosferde gerçekleşen iftar programında partililer iftarlarını açtı ve sohbet etti. Programa katılan çocuklar unutulmamış ve çocuklara da özel bir oyun alanı ayrılmıştı. Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı tarafından Ramazan ayı içinde yapılacak olan çalışmaların ilki olan bu iftar programı, ilçe gençlik kolları ve ilçe hanım kollarının iftar programlarıyla devam edecek.

Programın sonunda kapanış konuşmasını yapan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ‘’Birlik beraberlik ve paylaşmanın hazzını yaşadığımız bu günlerde iftar programımıza gelerek bizleri her anlamda yalnız bırakmayan Saadet Partisi’ne gönül vermiş herkesi yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum. Rahmet ve bereket dolu geçen bu günlerimizin tüm İslam ve insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.