ÇAYIROVA VATAN NÖBETİNDE

Çayırova 17.07.2016 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA VATAN NÖBETİNDE

FETÖ Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına cevap veren Çayırovalılar sokağa döküldü. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç 15 Temmuz akşamı ülke genelinde, gelişen darbe girişimi için "Çayırovam öncelikle dün gece sabaha kadar milli iradesine, demokrasisine sahip çıkan 20 bin den fazla koca yürekli vatandaşıma teşekkür ediyorum." dedi. Demirci ise, "Demokrasi kazandı! Halk kazandı! Milli irade kazandı! Allah bu günlerimizi aratmasın. Tarihinin en büyük terörle mücadelesini yürüten Mehmetçiğin ve Aziz Şehitlerimizin kemiklerini sızlatan bir avuç çapulcu cuntacı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Milletin gönlündeki müstesna yerini zedeleyemez."

FETÖ Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına cevap veren Çayırovalılar sokağa döküldü. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç 15 Temmuz akşamı ülke genelinde, gelişen darbe girişimi için "Çayırovam öncelikle dün gece sabaha kadar milli iradesine, demokrasisine sahip çıkan 20 bin den fazla koca yürekli vatandaşıma teşekkür ediyorum." dedi.

Demirci ise, "Demokrasi kazandı! Halk kazandı! Milli irade kazandı! Allah bu günlerimizi aratmasın. Tarihinin en büyük terörle mücadelesini yürüten Mehmetçiğin ve Aziz Şehitlerimizin kemiklerini sızlatan bir avuç çapulcu cuntacı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Milletin gönlündeki müstesna yerini zedeleyemez."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.