ÇAYIROVALI GENÇLER SABAH NAMAZI'NDA BULUŞTU!

Çayırova 22.01.2017 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVALI GENÇLER SABAH NAMAZI'NDA BULUŞTU!

Gençler sabah namazında Çayırova Yenimahalle merkez caminde buluştular Gebze gençlik merkezinin organize ettiği Gençler sabah namazında buluşuyor programı bu Pazar sabahı Çayırova ilçesi Yenimahalle merkez camiinde icra edildi.Onlarca gencin katıldığı programa gençler sabah namazını bir arada eda ettiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı 81 ilde her ay Merkezi bir camide Gençlik Merkezleri kanalıyla gençlerle Sabah namazı buluşması etkinliği başlattı. 2016 yılında başlayan bu proje  ilçe gençlik merkezleri öncülüğünde gerçekleştiriliyor GENÇLER BİR BİRLERİ İLE KAYNAŞIYOR Tütkiye genelinde uygulanan bu örnek proje kapsamında gençler hem toplu halde ibadetlerini gerçekleştirirken ,hemde bir birleriyle tanışıp kaynaşıyorlar.Duyarlı bir gençlik oluşturmak için çaba gösterdiklerini açıklayan Gebze ilçe gençlik müdürü Köksal Turan, Gençlerimizi donanımlı kılmak milli ve manevi değerlerine bağlı yetiştirmek ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür faaliyetleri düzenliyoruz.,İnşallah bu güzel programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz dedi. Gençler bu pazar Çayırova yenimahalle Merkez Camisinde sabah namazında buluştu. Namaz sonrası dua ve tesbihat yapıldı. Çayırova Müftüsü İbrahim KADIOĞLU 'Tevhid ve Gençlik' konulu sohbeti sonrası Babakonağı Dernek binasında Gebze Gençlik Spor Kulübü tarafından kahvaltı ikramı yapıldı. Gençlerle hasbihal edildi.Gençlere Abdullah Yıldız Hoca efendinin Namaz kitabı hediye edildi.Gençlerin sabah namazında buluşma programına ilçe müftüsü İbrahim Kadıoğlu,Gebze gençlik merkezi müdürü Köksal Turan, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebze İmam Hatip Mezunları Dernek Başkanı Cenk Çelik, Gebze İhh Temsilcileri Habip Yıldız ve Recep Demir,İnsan ve Medeniyet Hareketi temsilcisi Sedat Kotan,Çayırova İnsana Hizmet Dernek Başkanı Şükrü Avlar, Çayırova İHL müdürü Zafer Arslan Kızılay Çayırova şube başkanı Halil Keskinoğlu, Cami imamı Davut Kalkan hoca efendi,Cami müezzini Cevdet Usta ve 100’ün üzerinde  genç iştirak etti.  

Gençler sabah namazında Çayırova Yenimahalle merkez caminde buluştular

Gebze gençlik merkezinin organize ettiği Gençler sabah namazında buluşuyor programı bu Pazar sabahı Çayırova ilçesi Yenimahalle merkez camiinde icra edildi.Onlarca gencin katıldığı programa gençler sabah namazını bir arada eda ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 81 ilde her ay Merkezi bir camide Gençlik Merkezleri kanalıyla gençlerle Sabah namazı buluşması etkinliği başlattı. 2016 yılında başlayan bu proje  ilçe gençlik merkezleri öncülüğünde gerçekleştiriliyor

GENÇLER BİR BİRLERİ İLE KAYNAŞIYOR

Tütkiye genelinde uygulanan bu örnek proje kapsamında gençler hem toplu halde ibadetlerini gerçekleştirirken ,hemde bir birleriyle tanışıp kaynaşıyorlar.Duyarlı bir gençlik oluşturmak için çaba gösterdiklerini açıklayan Gebze ilçe gençlik müdürü Köksal Turan, Gençlerimizi donanımlı kılmak milli ve manevi değerlerine bağlı yetiştirmek ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür faaliyetleri düzenliyoruz.,İnşallah bu güzel programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz dedi.

Gençler bu pazar Çayırova yenimahalle Merkez Camisinde sabah namazında buluştu. Namaz sonrası dua ve tesbihat yapıldı. Çayırova Müftüsü İbrahim KADIOĞLU 'Tevhid ve Gençlik' konulu sohbeti sonrası Babakonağı Dernek binasında Gebze Gençlik Spor Kulübü tarafından kahvaltı ikramı yapıldı.

Gençlerle hasbihal edildi.Gençlere Abdullah Yıldız Hoca efendinin Namaz kitabı hediye edildi.Gençlerin sabah namazında buluşma programına ilçe müftüsü İbrahim Kadıoğlu,Gebze gençlik merkezi müdürü Köksal Turan, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebze İmam Hatip Mezunları Dernek Başkanı Cenk Çelik, Gebze İhh Temsilcileri Habip Yıldız ve Recep Demir,İnsan ve Medeniyet Hareketi temsilcisi Sedat Kotan,Çayırova İnsana Hizmet Dernek Başkanı Şükrü Avlar, Çayırova İHL müdürü Zafer Arslan Kızılay Çayırova şube başkanı Halil Keskinoğlu, Cami imamı Davut Kalkan hoca efendi,Cami müezzini Cevdet Usta ve 100’ün üzerinde  genç iştirak etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.