ÇAYIROVASPOR'DA 2 BOMBA TRANSFER

Spor 13.06.2017 - 21:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVASPOR'DA 2 BOMBA TRANSFER

Çayırovaspor iç transferde hedefine ulaşmasının ardından eksik noktalarına dış transferde nokta transferler yapmaya devam ediyor. Bugün Kulüp başkanı Şevket Külte ve beraberinde Vahdet Kılıç ve Murat Kalkan 2 önemli isimle daha söz kestiler.

Çayırovaspor birlikte 3 sezondur aralıksız forma giyen takımın iskelet oyuncuları ile anlaşmasının ardından, dış transferde Milli futbolcularla takviyelerini gerçekleştirdiler. Hemen hemen tüm bölgelerde alternatifli bir kadro oluşturma yolunda büyük kademe kaydeden Çayırovaspor Oğuzhan gibi önemli bir sol bek oyuncusu olmasına karşılık Ümraniyespor'da 3.ve 2. Lig deneyimi olan tecrübeli bir sol beke daha yeşil siyahlı formayı giydirmeye hazırlanıyor. Bugün bu futbolcuyla bir araya gelen Başkan Külte, ve beraberinde Kılıç ve Kalkan her konuda anlaşma sağladı. Yine üst liglerde önemli bir deneyime sahip olan orta saha bölgesine de sürpriz bir isimle görüşme yapan Çayırovasporlu kurmaylar adeta pastaya çilek niteliğinde bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyorlar.  TECRÜBELİ BİR KADRO OLUŞTU Takımda Kaptan fatih, kaleci Engin, Ömer ve Oğuzhan gibi 3 sezondur yan yana oynayan oyuncuların yanısıra 2 sezondur takımda yer alan Muammer, Serhat, Erkam gibi oyuncularda yeni sezon için anlaşma sağladılar. Ayrıca geçen sezon ortasında takıma katılan gol ayaklarından Yunus Emre'nin de tekarar kalması ile bir arada oynamış çekirdek kadroyu elinde tutan Çayırovaspor, tecrübeli oyuncuları da takıma dahil etmeye devam ediyor. Amatör Milli takım forması giyen 2 futbolcununda yeşil siyahlı takıma katılması ile önemli bir kadro gücüne sahip olan Çayırovaspor bugün görüşme saladığı sürpriz iki isimle zengin bir futbolcu kadrosuna sahip oldu.
Çayırovaspor iç transferde hedefine ulaşmasının ardından eksik noktalarına dış transferde nokta transferler yapmaya devam ediyor. Bugün Kulüp başkanı Şevket Külte ve beraberinde Vahdet Kılıç ve Murat Kalkan 2 önemli isimle daha söz kestiler.

Çayırovaspor birlikte 3 sezondur aralıksız forma giyen takımın iskelet oyuncuları ile anlaşmasının ardından, dış transferde Milli futbolcularla takviyelerini gerçekleştirdiler. Hemen hemen tüm bölgelerde alternatifli bir kadro oluşturma yolunda büyük kademe kaydeden Çayırovaspor Oğuzhan gibi önemli bir sol bek oyuncusu olmasına karşılık Ümraniyespor'da 3.ve 2. Lig deneyimi olan tecrübeli bir sol beke daha yeşil siyahlı formayı giydirmeye hazırlanıyor. Bugün bu futbolcuyla bir araya gelen Başkan Külte, ve beraberinde Kılıç ve Kalkan her konuda anlaşma sağladı. Yine üst liglerde önemli bir deneyime sahip olan orta saha bölgesine de sürpriz bir isimle görüşme yapan Çayırovasporlu kurmaylar adeta pastaya çilek niteliğinde bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyorlar. 

TECRÜBELİ BİR KADRO OLUŞTU

Takımda Kaptan fatih, kaleci Engin, Ömer ve Oğuzhan gibi 3 sezondur yan yana oynayan oyuncuların yanısıra 2 sezondur takımda yer alan Muammer, Serhat, Erkam gibi oyuncularda yeni sezon için anlaşma sağladılar. Ayrıca geçen sezon ortasında takıma katılan gol ayaklarından Yunus Emre'nin de tekarar kalması ile bir arada oynamış çekirdek kadroyu elinde tutan Çayırovaspor, tecrübeli oyuncuları da takıma dahil etmeye devam ediyor. Amatör Milli takım forması giyen 2 futbolcununda yeşil siyahlı takıma katılması ile önemli bir kadro gücüne sahip olan Çayırovaspor bugün görüşme saladığı sürpriz iki isimle zengin bir futbolcu kadrosuna sahip oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.