ÇAYIROVASPOR'UN RAKİBİ KARTEPE SUADİYE

Spor 24.04.2018 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇAYIROVASPOR'UN RAKİBİ KARTEPE SUADİYE

ÇAYIROVASPOR'UN RAKİBİ KARTEPE SUADİYE

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta sezonu 45 puanla lig üçüncüsü bitirmesine rağmen Kocaeli ikincisi olarak tamamlayan temsilcimiz Çayırovaspor'un Play-Out maçında karşılaşacağı rakibi Süper Amatör Lig Play-Off grubunu üçüncü tamamlayan Kartepe Suadiye oldu. CUMARTESİ İSMETPAŞA'DA 28 Nisan Cumartesi günü İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'da başlayacak. Çayırovaspor, tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan mücadeleyi kazanması halinde ligde kalacak. Karşılaşma Suadiye takımının üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise Kartepe ekibi adını Bölgesel Amatör Lig'e yazdıracak. ÇAĞLIN: LİGDE KALMAYI HAK EDEN BİR TAKIMIZ Hasan Doğan Amatörevi’nde gerçekleşen kura çekimine Çayırovaspor yöneticisi Murat Kalkan ve Çayırovaspor Teknik Direktörü Erol Çağlın katıldı. Teknik patron Çağlın kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada, ''Biz bu ligde kalmayı hak eden bir takımız. Çayırovaspor'a yakışır bir mücadele göstererek bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz''dedi.
ÇAYIROVASPOR'UN RAKİBİ KARTEPE SUADİYE

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta sezonu 45 puanla lig üçüncüsü bitirmesine rağmen Kocaeli ikincisi olarak tamamlayan temsilcimiz Çayırovaspor'un Play-Out maçında karşılaşacağı rakibi Süper Amatör Lig Play-Off grubunu üçüncü tamamlayan Kartepe Suadiye oldu.

CUMARTESİ İSMETPAŞA'DA

28 Nisan Cumartesi günü İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'da başlayacak. Çayırovaspor, tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan mücadeleyi kazanması halinde ligde kalacak. Karşılaşma Suadiye takımının üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise Kartepe ekibi adını Bölgesel Amatör Lig'e yazdıracak.

ÇAĞLIN: LİGDE KALMAYI HAK EDEN BİR TAKIMIZ

Hasan Doğan Amatörevi’nde gerçekleşen kura çekimine Çayırovaspor yöneticisi Murat Kalkan ve Çayırovaspor Teknik Direktörü Erol Çağlın katıldı. Teknik patron Çağlın kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada, ''Biz bu ligde kalmayı hak eden bir takımız. Çayırovaspor'a yakışır bir mücadele göstererek bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.