Çayırova AK Gençlerden örnek davranış..

Çayırova 07.07.2016 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova AK Gençlerden örnek davranış..

Ramazan Bayramında AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları İlçe Genelinde örnek bir davranışa imza atarak 41 ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuğa kıyafet yardımı ile çocukların yüzünü güldürdü. İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi bu bayram giyinmeyen çocuk kalmasın diyerek kendi imkanlarıyla 41 çocuğu sevindirdi. Gençlerin kendi aralarında başlattığı bu kampanya aileler ve çocuklar  tarafından sevinçle karşılandı ve büyük takdir topladı. BU BAYRAM ONLARIN DA YÜZÜ GÜLDÜ AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yaptığı açıklama da "Biz AK Gençlik olarak bu bayram hiçbir öksüz ve yetim evladımız boynu bükük kalmasın, yüzleri gülsün diye böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Bu bayram hem onlar sevindi hem de biz ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görerek bayrama mutlu girdik. Gençlere ve çocuklarımıza yönelik birçok etkinlik yapıyoruz. Yapmaya da devam ediyoruz. Elimizden geldiğince her gencimizin yüzünü güldürmeye çalışıyoruz." dedi  GELECEK NESİLLER İÇİN ÖNEMLİ Güler yaptığı açıklama da "Gelecek nesiller adına doğru işler yapmaya, onları doğru yönlendirmeye çalışıyoruz. Biz abileri ve ablaları olarak onlara bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Gençlere her daim önem veriyoruz ve yaptığımız programlarla onları öne çıkarmaya çalışıyoruz."dedi.

Ramazan Bayramında AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları İlçe Genelinde örnek bir davranışa imza atarak 41 ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuğa kıyafet yardımı ile çocukların yüzünü güldürdü. İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi bu bayram giyinmeyen çocuk kalmasın diyerek kendi imkanlarıyla 41 çocuğu sevindirdi. Gençlerin kendi aralarında başlattığı bu kampanya aileler ve çocuklar  tarafından sevinçle karşılandı ve büyük takdir topladı.

BU BAYRAM ONLARIN DA YÜZÜ GÜLDÜ

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yaptığı açıklama da "Biz AK Gençlik olarak bu bayram hiçbir öksüz ve yetim evladımız boynu bükük kalmasın, yüzleri gülsün diye böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Bu bayram hem onlar sevindi hem de biz ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görerek bayrama mutlu girdik. Gençlere ve çocuklarımıza yönelik birçok etkinlik yapıyoruz. Yapmaya da devam ediyoruz. Elimizden geldiğince her gencimizin yüzünü güldürmeye çalışıyoruz." dedi 

GELECEK NESİLLER İÇİN ÖNEMLİ

Güler yaptığı açıklama da "Gelecek nesiller adına doğru işler yapmaya, onları doğru yönlendirmeye çalışıyoruz. Biz abileri ve ablaları olarak onlara bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Gençlere her daim önem veriyoruz ve yaptığımız programlarla onları öne çıkarmaya çalışıyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.