Çayırova Ak Gençlik Afyonkarahisar’da

Çayırova 17.01.2016 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Ak Gençlik Afyonkarahisar’da

Kocaeli Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Ekibi 90 kişilik bir grup ile Afyonkarahisar Korel Termal Otelde üç günlük kamp yaptı.

Kocaeli Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Ekibi 90 kişilik bir grup ile Afyonkarahisar Korel Termal Otelde üç günlük kamp yaptı.   Türkiye’de 950 ilçe arasında 1 Kasım seçimlerinde göstermiş oldukları, özverili çalışma ve başarılı olmaları nedeni ile Türkiye’de ilk 6 ya giren, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova Merkez İlçe Başkanı Zafer  Kılıç tarafından ödüllendirildiler.     Konu ile İlgili olarak Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler de şu ifadelere yer verdi;   “ Bizler Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları olarak 1 Kasım genel Seçimlerinde hedefimize ulaştık Sağ olsun Çayırova Belediye Başkanımız da bizlere seçimlerden başarı ile çıkmamız halinde bir söz vermişti.     Çayırova İlçe Başkanımız la birlikte bu sözünü yerine getirdi. Bizlerde 90 kişilik Ak Parti Gençlik Kollarımızla birlikte bu zamanın tadını çıkardık. Afyonkarahisar hakikaten güzel bir şehir Gerek Termali , gerekse sucuğu,mermeri ve lokumu ile Ülkemizin önde gelen illeri arasında.   Bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri ise asla tartışılamaz. Ayrıca sizlere de bize kendimizi ifade etme fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.
Kocaeli Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Ekibi 90 kişilik bir grup ile Afyonkarahisar Korel Termal Otelde üç günlük kamp yaptı.

Kocaeli Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Ekibi 90 kişilik bir grup ile Afyonkarahisar Korel Termal Otelde üç günlük kamp yaptı.

 

Türkiye’de 950 ilçe arasında 1 Kasım seçimlerinde göstermiş oldukları, özverili çalışma ve başarılı olmaları nedeni ile Türkiye’de ilk 6 ya giren, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova Merkez İlçe Başkanı Zafer  Kılıç tarafından ödüllendirildiler.

 

 

Konu ile İlgili olarak Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler de şu ifadelere yer verdi;

 

“ Bizler Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları olarak 1 Kasım genel Seçimlerinde hedefimize ulaştık Sağ olsun Çayırova Belediye Başkanımız da bizlere seçimlerden başarı ile çıkmamız halinde bir söz vermişti.

 

 

Çayırova İlçe Başkanımız la birlikte bu sözünü yerine getirdi. Bizlerde 90 kişilik Ak Parti Gençlik Kollarımızla birlikte bu zamanın tadını çıkardık. Afyonkarahisar hakikaten güzel bir şehir Gerek Termali , gerekse sucuğu,mermeri ve lokumu ile Ülkemizin önde gelen illeri arasında.

 

Bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri ise asla tartışılamaz. Ayrıca sizlere de bize kendimizi ifade etme fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.