Çayırova Akse’ye 8 dönümlük park

Çayırova 20.06.2018 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Akse’ye 8 dönümlük park

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Çayırova ilçesi Akse Mahallesindeki park yapımı çalışmalarında sona gelindi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerdeki mahallelerde yeşil alan, park ve bahçe yapımına özen gösteriyor. Bu kapsamda çocuk, genç ve yetişkinlerin spor yapıp stres atacağı Çayırova ilçesi Akse Mahallesinde park yapımı çalışmalarında sona gelindi. 8 dönümlük alan üzerine inşa edilen parkta, basketbol sahasından çocuk oyun grubuna kadar birçok donatı yapılıyor. Çalışmaların Temmuz ayının ilk haftalarında bitirilmesi planlanıyor.     BİRÇOK SOSYAL DONATI YAPILDI Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi tarafından yapılan parkta 1 adet büyük çocuk oyun grubu, 6 adet Japon tipi olmak üzere 8 adet kamelya, 2 adet çeşme inşa edildi. Parkta vatandaşlar için dinlenme alanı ve piknik alanı yapıldı. Park alanı içerisindeki meydan ve yollar da granit ve bazalt taş kullanıldı. Park alanına ayrıca ahşap giriş kapısı ve yeşillendirme çalışması yapılıyor.  MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK MEMNUN Mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazanan park çalışması ile bölgede önemli bir eksiklik giderilmiş olacak. Vatandaşlar aileleri ile gönüllerince dinlenip spor yapma imkânı bulacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Çayırova ilçesi Akse Mahallesindeki park yapımı çalışmalarında sona gelindi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerdeki mahallelerde yeşil alan, park ve bahçe yapımına özen gösteriyor. Bu kapsamda çocuk, genç ve yetişkinlerin spor yapıp stres atacağı Çayırova ilçesi Akse Mahallesinde park yapımı çalışmalarında sona gelindi. 8 dönümlük alan üzerine inşa edilen parkta, basketbol sahasından çocuk oyun grubuna kadar birçok donatı yapılıyor. Çalışmaların Temmuz ayının ilk haftalarında bitirilmesi planlanıyor.    

BİRÇOK SOSYAL DONATI YAPILDI

Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi tarafından yapılan parkta 1 adet büyük çocuk oyun grubu, 6 adet Japon tipi olmak üzere 8 adet kamelya, 2 adet çeşme inşa edildi. Parkta vatandaşlar için dinlenme alanı ve piknik alanı yapıldı. Park alanı içerisindeki meydan ve yollar da granit ve bazalt taş kullanıldı. Park alanına ayrıca ahşap giriş kapısı ve yeşillendirme çalışması yapılıyor. 

MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK MEMNUN

Mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazanan park çalışması ile bölgede önemli bir eksiklik giderilmiş olacak. Vatandaşlar aileleri ile gönüllerince dinlenip spor yapma imkânı bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.