19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Bayrak’ı Bağrına Bastı

Çayırova 12.03.2019 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Bayrak’ı Bağrına Bastı

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yapmış olduğu saha çalışmalarında vatandaşların yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaşan Başkan Adayı İlhami Bayrak, bu teveccühe layık olmak adına daha fazla çalışma gayreti içinde olduklarını belirterek Çayırovalılara teşekkürlerini iletti. HALKIN YOĞUN İLGİSİ İLE KARŞILAŞTI 31 Mart Seçimlerinin Çayırova için büyük önem arz ettiğini gittiği her noktada dillendiren İlhami Bayrak vatandaşlara ilçenin geleceği için tercih yaparken daha titiz davranmalarını rica etti. Seçimlerin gayet olumlu bir havada geçtiğini de belirten Bayrak vatandaşların destek söylemlerine ise “Halkımız yetki verdiğinde Çayırova’nın her anlamda Türkiye’ye örnek bir ilçe olacağının sözünü veriyoruz. Onlarca özel projemiz var ve tüm bunların yanı sıra, adil, şeffaf ve vicdan sahibi bir yönetim anlayışı içinde halkımıza hizmet sunan bir belediye sözümüz var” dedi. “ÇAYIROVA ÖRNEK ŞEHİR OLACAK” Halkımıza yaptığımız hizmeti hiçbir zaman bir lütuf gibi görmeyeceğiz diyen Bayrak: “Burada insanlarımız bizlere bu ilgiyi gösterirken, umut dolu gözlerle bizlere bakarken bizlerde ilçemiz için yapmamız gereken hizmetleri yaparken halkımıza sanki bu hizmetleri kendi cebimizden harcayıp yapmışız gibi davranmayacağız. Çayırovalının cebinden çıkan paralar ile Çayırovalıya hizmet etmek bizim için övünç kaynağı olamaz. Bizler yeni bütçe kaynakları oluşturup yine halkımıza sunma hedefindeyiz. Çayırova’nın marka değerini arttırmak zorundayız ve bunu başarmak bizler için çok kolay” şeklinde konuştu. Vatandaşların yoldan çevirerek destek mesajları verdiği Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, halkın talep ve isteklerini de dinleyerek, tek tek not aldı.   
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yapmış olduğu saha çalışmalarında vatandaşların yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaşan Başkan Adayı İlhami Bayrak, bu teveccühe layık olmak adına daha fazla çalışma gayreti içinde olduklarını belirterek Çayırovalılara teşekkürlerini iletti.

HALKIN YOĞUN İLGİSİ İLE KARŞILAŞTI

31 Mart Seçimlerinin Çayırova için büyük önem arz ettiğini gittiği her noktada dillendiren İlhami Bayrak vatandaşlara ilçenin geleceği için tercih yaparken daha titiz davranmalarını rica etti. Seçimlerin gayet olumlu bir havada geçtiğini de belirten Bayrak vatandaşların destek söylemlerine ise “Halkımız yetki verdiğinde Çayırova’nın her anlamda Türkiye’ye örnek bir ilçe olacağının sözünü veriyoruz. Onlarca özel projemiz var ve tüm bunların yanı sıra, adil, şeffaf ve vicdan sahibi bir yönetim anlayışı içinde halkımıza hizmet sunan bir belediye sözümüz var” dedi.

“ÇAYIROVA ÖRNEK ŞEHİR OLACAK”

Halkımıza yaptığımız hizmeti hiçbir zaman bir lütuf gibi görmeyeceğiz diyen Bayrak: “Burada insanlarımız bizlere bu ilgiyi gösterirken, umut dolu gözlerle bizlere bakarken bizlerde ilçemiz için yapmamız gereken hizmetleri yaparken halkımıza sanki bu hizmetleri kendi cebimizden harcayıp yapmışız gibi davranmayacağız. Çayırovalının cebinden çıkan paralar ile Çayırovalıya hizmet etmek bizim için övünç kaynağı olamaz. Bizler yeni bütçe kaynakları oluşturup yine halkımıza sunma hedefindeyiz. Çayırova’nın marka değerini arttırmak zorundayız ve bunu başarmak bizler için çok kolay” şeklinde konuştu. Vatandaşların yoldan çevirerek destek mesajları verdiği Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, halkın talep ve isteklerini de dinleyerek, tek tek not aldı.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.