Çayırova Belediyesi 5 bin Anneye Kurs Hizmeti veriyor

Çayırova 04.01.2017 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Belediyesi 5 bin Anneye Kurs Hizmeti veriyor

Çayırova Belediyesi, 13 farklı merkezde, 10 farklı branşta açtığı kurslarla 7’den 70’e binlerce vatandaşa ücretsiz eğitim imkanı sunuyor. Geniş bir kitleye hitap eden ve uzman eğitmen kadrosuyla sürdürülen kurslarda yaklaşık 5 bin ev hanımı çeşitli branşlarda kurs hizmeti alıyor. Anne Çocuk Kulüpleri, Gençlik Merkezi ve Bilgievlerinde eğitim gören öğrenci velilerinin katıldığı kurslarda iğne oyası, el sanatları, değerler eğitimi, elişi ve beceri kursları, Kur’an-ı Kerim, okuma yazma, oyuncak bebek, pilates ve İngilizce eğitimleri uzman öğretmen kadrosu ile veriliyor. Çayırova Belediyesi’nin meslek edindirme ve hobi kursları konusunda uzman kadrosuyla, özellikle örgün eğitim fırsatlarından yararlanamayan bireylerin eğitim gereksinimlerini karşılamak için herhangi bir yaş sınırlaması yapmadan, tüm Çayırova halkına hizmet veriyor. Toplumda eğitimli ve bilinçli bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamayı hedefleyen Çayırova Belediyesi, ücretsiz olarak verilen sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra eğitim, sağlık ve kültürel alanlarda seminerler ve konferanslar düzenleyerek halkı bilgilendiriyor.  

Çayırova Belediyesi, 13 farklı merkezde, 10 farklı branşta açtığı kurslarla 7’den 70’e binlerce vatandaşa ücretsiz eğitim imkanı sunuyor. Geniş bir kitleye hitap eden ve uzman eğitmen kadrosuyla sürdürülen kurslarda yaklaşık 5 bin ev hanımı çeşitli branşlarda kurs hizmeti alıyor.

Anne Çocuk Kulüpleri, Gençlik Merkezi ve Bilgievlerinde eğitim gören öğrenci velilerinin katıldığı kurslarda iğne oyası, el sanatları, değerler eğitimi, elişi ve beceri kursları, Kur’an-ı Kerim, okuma yazma, oyuncak bebek, pilates ve İngilizce eğitimleri uzman öğretmen kadrosu ile veriliyor. Çayırova Belediyesi’nin meslek edindirme ve hobi kursları konusunda uzman kadrosuyla, özellikle örgün eğitim fırsatlarından yararlanamayan bireylerin eğitim gereksinimlerini karşılamak için herhangi bir yaş sınırlaması yapmadan, tüm Çayırova halkına hizmet veriyor. Toplumda eğitimli ve bilinçli bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamayı hedefleyen Çayırova Belediyesi, ücretsiz olarak verilen sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra eğitim, sağlık ve kültürel alanlarda seminerler ve konferanslar düzenleyerek halkı bilgilendiriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.