19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Belediyesi “Ayı Kardeşler” Çocuk Çizgi Filmini Minik İzleyicileriyle Buluşturdu

Çayırova 16.02.2017 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Belediyesi “Ayı Kardeşler” Çocuk Çizgi Filmini Minik İzleyicileriyle Buluşturdu

Çayırova Belediyesi, küçüğünden büyüğüne her kesime ve her yaş grubuna uygun etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

   Bu ay  da kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında,  İlkokul 3. sınıf  öğrencilerine özel sinema  etkinliğini gerçekleştirdi. Belediye Kültür Salonunda üç boyutlu olarak gösterimi yapılan “Ayı Kardeşler Kurtarma Operasyonu” isimli çocuk çizgi filmi, Çayırovalı minik izleyicileriyle buluştu. Ayı  Kardeşler Filminin Konusu  Doğa ve Hayvan Sevgisi Ormanda ağaçları keserek  geçimini sağlayan oduncu Vick ile  Briar ve Bramble ayı kardeşlerin ağaçları koruyarak, oduncuyu ormandan kovalama  hikayesini ele alan film, doğa ve hayvan sevgisini eğlenceli ve öğretici bir şekilde minik seyircilerine aşıladı.  Öğrenciler tarafından büyük bir beğeniyle izlenen film 4 seans olarak Belediye  Kültür Salonunda gün boyunca gösterimde kaldı. Servisler ile okullarından öğretmenleriyle birlikte alınan öğrenciler, etkinlik sonunda yine servislerle okullarına bırakıldı. Başkan Şevki Demirci’nin de hasbıhal ettiği öğrenciler, filmin çok güzel olduğunu, çok eğlendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini dile getirdi. Onlara bu imkanı sağladığı içinde teşekkürlerini bizzat başkana ileten öğrenciler günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.  
Çayırova Belediyesi, küçüğünden büyüğüne her kesime ve her yaş grubuna uygun etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

 

 Bu ay  da kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında,  İlkokul 3. sınıf  öğrencilerine özel sinema  etkinliğini gerçekleştirdi. Belediye Kültür Salonunda üç boyutlu olarak gösterimi yapılan “Ayı Kardeşler Kurtarma Operasyonu” isimli çocuk çizgi filmi, Çayırovalı minik izleyicileriyle buluştu.

Ayı  Kardeşler Filminin Konusu  Doğa ve Hayvan Sevgisi

Ormanda ağaçları keserek  geçimini sağlayan oduncu Vick ile  Briar ve Bramble ayı kardeşlerin ağaçları koruyarak, oduncuyu ormandan kovalama  hikayesini ele alan film, doğa ve hayvan sevgisini eğlenceli ve öğretici bir şekilde minik seyircilerine aşıladı.  Öğrenciler tarafından büyük bir beğeniyle izlenen film 4 seans olarak Belediye  Kültür Salonunda gün boyunca gösterimde kaldı. Servisler ile okullarından öğretmenleriyle birlikte alınan öğrenciler, etkinlik sonunda yine servislerle okullarına bırakıldı. Başkan Şevki Demirci’nin de hasbıhal ettiği öğrenciler, filmin çok güzel olduğunu, çok eğlendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini dile getirdi. Onlara bu imkanı sağladığı içinde teşekkürlerini bizzat başkana ileten öğrenciler günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.