Çayırova Belediyesi Camilere Yenilik Kazandırıyor

Çayırova 14.02.2018 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Belediyesi Camilere Yenilik Kazandırıyor

Her ay düzenli olarak ilçedeki tüm ibadethaneleri ve Kuran Kurslarını temizlik çalışmaları kapsamında ele alan ve ibadethanelerin eksikliklerini gidererek Sosyal Belediyeciliğin önemli bir adımını uygulayan Çayırova Belediyesi, ilçedeki tüm camilerin bahçelerinde musalla taşı ve dekoratif sundurma çalışması gerçekleştirecek. İlk olarak Akse Mahallesi’nde gerçekleşen meydan düzenlemesi kapsamında Tarihi Akse Camiinin ve Yenimahalle Merkez Camiinin çevresinde yeniliklere imza atarak, yeni musalla taşı ve dekoratif sundurmayı hizmete sunan belediye, sundurması olmayan ve yetersiz olan camilerinde eksikliklerini giderecek. İlçe genelindeki 41 camide yapılacak olan çalışma kapsamında musalla taşı ve dekoratif sundurma montajına kısa süre sonra başlayacak olan Çayırova Belediyesi, aynı zamanda camilerin çevresindeki eksiklikleri de giderme yolunda çalışmalarını sürdürecek.      

Her ay düzenli olarak ilçedeki tüm ibadethaneleri ve Kuran Kurslarını temizlik çalışmaları kapsamında ele alan ve ibadethanelerin eksikliklerini gidererek Sosyal Belediyeciliğin önemli bir adımını uygulayan Çayırova Belediyesi, ilçedeki tüm camilerin bahçelerinde musalla taşı ve dekoratif sundurma çalışması gerçekleştirecek.

İlk olarak Akse Mahallesi’nde gerçekleşen meydan düzenlemesi kapsamında Tarihi Akse Camiinin ve Yenimahalle Merkez Camiinin çevresinde yeniliklere imza atarak, yeni musalla taşı ve dekoratif sundurmayı hizmete sunan belediye, sundurması olmayan ve yetersiz olan camilerinde eksikliklerini giderecek. İlçe genelindeki 41 camide yapılacak olan çalışma kapsamında musalla taşı ve dekoratif sundurma montajına kısa süre sonra başlayacak olan Çayırova Belediyesi, aynı zamanda camilerin çevresindeki eksiklikleri de giderme yolunda çalışmalarını sürdürecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.