Çayırova Belediyesi Kadınlar Günü’nü Özel Bir Seminerle Kutladı

Çayırova 09.03.2017 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Belediyesi Kadınlar Günü’nü Özel Bir Seminerle Kutladı

Çayırova Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir programla taçlandırdı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Sahabe Kadınlar adında bir seminer düzenleyen belediye, katılımcıları Yazar Nurdan Damla ile buluşturdu.

  Çayırovalı Hanımlar Yazar Nurdan Damla ile Buluştu Kadınları anlatan ve İslamiyet’te kadının önemini vurgulayan kitapları ile önemli bir yere sahip olan Yazar Nurdan Damla’nın konuşmacı olarak katıldığı seminerde kadın hakları da ele alındı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak düzenlenen seminerde kitaplarına döktüğü birikimlerini anlatan Damla, kadınların sorularını da yanıtladı. Seminerin sonunda okuyucularının kitaplarını imzalayan yazar, böyle bir etkinliğin düzenlemesine olanak sağlayan, Başkan Şevki Demirci’ye teşekkürlerini iletti.   Demirci ; “Kadınlarımız Bir Gün Değil Yılın Her Günü Hatırlanmalı.” Programa katılarak Yazar Nurdan Damla’yı dinleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, düzenlenen seminerin sonunda selamlama konuşması yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlamına değinen Demirci, “Kadınlarımız 365 günün sadece 1 günü değil her zaman hatırlanmalıdır. Cennetin müjdecisi, ailemizin temel direği kadınlarımızın 8 mart dünya kadınlar gününü kutlarım. Bilhassa Türkiye’nin istiklal ve istikbali için canlarını veren şehitlerimizin şerefli annelerinin ellerinden öperim. Kadınımızın toplumda, iş hayatında, sosyal ve kültürel hayatta hak ettiği yeri aldığı, şiddet, cinsiyet ayrımcılığı ve adaletsizliğin olmadığı bir dünya kurmak umuduyla herkese selam, sevgi ve saygılarımı sunarım. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.” dedi.   Çayırovalı Hanımlar Kadınlar Gününe Özel Hediyelerini Başkan Demirci’nin Elinden Aldı Çayırova Belediyesi tarafından Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan program sonunda seminere katılan Çayırovalı hanımlar hediyelerini Başkan Şevki Demirci’nin elinden aldı.  Her türlü imkanın onlara sunulduğunu söyleyen hanımlar, belediye hizmetlerinden memnun olduklarını, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin gün geçtikçe yenilendiğini ve arttığını belirterek, Başkan Şevki Demirci’ye teşekkürlerini iletti. Bu ve buna benzer seminerlere her zaman katılmak istediklerini de ileten  hanımlara, başkan Demirci; “ Her zaman kadınlarımızın yanındayız, destekçisiyiz sizleri düşünerek hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Değerli yazarlarımızı seminerlerimizle Çayırovalıları sık sık buluşturmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.        
Çayırova Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir programla taçlandırdı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Sahabe Kadınlar adında bir seminer düzenleyen belediye, katılımcıları Yazar Nurdan Damla ile buluşturdu.

 

Çayırovalı Hanımlar Yazar Nurdan Damla ile Buluştu

Kadınları anlatan ve İslamiyet’te kadının önemini vurgulayan kitapları ile önemli bir yere sahip olan Yazar Nurdan Damla’nın konuşmacı olarak katıldığı seminerde kadın hakları da ele alındı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak düzenlenen seminerde kitaplarına döktüğü birikimlerini anlatan Damla, kadınların sorularını da yanıtladı. Seminerin sonunda okuyucularının kitaplarını imzalayan yazar, böyle bir etkinliğin düzenlemesine olanak sağlayan, Başkan Şevki Demirci’ye teşekkürlerini iletti.

 

Demirci ; “Kadınlarımız Bir Gün Değil Yılın Her Günü Hatırlanmalı.”

Programa katılarak Yazar Nurdan Damla’yı dinleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, düzenlenen seminerin sonunda selamlama konuşması yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlamına değinen Demirci, “Kadınlarımız 365 günün sadece 1 günü değil her zaman hatırlanmalıdır. Cennetin müjdecisi, ailemizin temel direği kadınlarımızın 8 mart dünya kadınlar gününü kutlarım. Bilhassa Türkiye’nin istiklal ve istikbali için canlarını veren şehitlerimizin şerefli annelerinin ellerinden öperim. Kadınımızın toplumda, iş hayatında, sosyal ve kültürel hayatta hak ettiği yeri aldığı, şiddet, cinsiyet ayrımcılığı ve adaletsizliğin olmadığı bir dünya kurmak umuduyla herkese selam, sevgi ve saygılarımı sunarım. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.” dedi.

 

Çayırovalı Hanımlar Kadınlar Gününe Özel Hediyelerini Başkan Demirci’nin Elinden Aldı

Çayırova Belediyesi tarafından Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan program sonunda seminere katılan Çayırovalı hanımlar hediyelerini Başkan Şevki Demirci’nin elinden aldı.  Her türlü imkanın onlara sunulduğunu söyleyen hanımlar, belediye hizmetlerinden memnun olduklarını, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin gün geçtikçe yenilendiğini ve arttığını belirterek, Başkan Şevki Demirci’ye teşekkürlerini iletti. Bu ve buna benzer seminerlere her zaman katılmak istediklerini de ileten  hanımlara, başkan Demirci; “ Her zaman kadınlarımızın yanındayız, destekçisiyiz sizleri düşünerek hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Değerli yazarlarımızı seminerlerimizle Çayırovalıları sık sık buluşturmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.