Çayırova Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri 7/24 Çalışıyor

Çayırova 10.01.2017 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri 7/24 Çalışıyor

İlçe genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sebebiyle Çayırova Belediye’si karla mücadele ekipleri 24 saat aralıksız çalışarak vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için seferber oluyor.

Çayırova’nın tüm mahalle, cadde ve sokaklarında kar kürüme tuzlama çalışmalarının yanı sıra yaya kaldırımı ve merdivenlerde biriken karların temizleme çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, nöbetler halinde ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan sıkıntıların bertaraf edilip gerek yaya, gerekse araç trafiğinin normale döndürülebilmesi için daha önceden hazırlıklarını tamamlayan Çayırova Belediyesi, 3 tuzlama kamyonu, 2 tuzlama robotu (küreme ve tuzlama), 2 greyder, 4 JCB, 2 kar küreme aracı, 2 exkavatör ve çeşitli iş makineleri ile belediye gece gündüz aralıksız çalışıyor. Gece ana arterlerde, gündüz ise sanayi kuruluşlarının ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tuzlama ve yol açma çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını 24 saat boyunca üç vardiya şeklinde sürdürüyor.    
İlçe genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sebebiyle Çayırova Belediye’si karla mücadele ekipleri 24 saat aralıksız çalışarak vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için seferber oluyor.

Çayırova’nın tüm mahalle, cadde ve sokaklarında kar kürüme tuzlama çalışmalarının yanı sıra yaya kaldırımı ve merdivenlerde biriken karların temizleme çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, nöbetler halinde ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşanan sıkıntıların bertaraf edilip gerek yaya, gerekse araç trafiğinin normale döndürülebilmesi için daha önceden hazırlıklarını tamamlayan Çayırova Belediyesi, 3 tuzlama kamyonu, 2 tuzlama robotu (küreme ve tuzlama), 2 greyder, 4 JCB, 2 kar küreme aracı, 2 exkavatör ve çeşitli iş makineleri ile belediye gece gündüz aralıksız çalışıyor. Gece ana arterlerde, gündüz ise sanayi kuruluşlarının ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tuzlama ve yol açma çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını 24 saat boyunca üç vardiya şeklinde sürdürüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.