19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Belediyesi'nden Vatandaşa Soğuk Duş

Çayırova 20.05.2019 - 23:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Belediyesi'nden Vatandaşa Soğuk Duş

ÇAyırova Çağdaşkent Mesire Alanı'nda iftar saatinde piknik yaparak orucunu açmak isteyen vatandaşlar çimleri sulamak amacıyla açılan su fıskiyelerin azizliğine uğradı.

Havaların ısınmasıyla iftarını piknik alanlarında yapmak isteyen vatandaşların tercih ettiği mekanların başında Çayırova Çağdaşkent Mesire Alanı geliyor. Ezana dakikalar kala mangallarında etlerini pişirenvatandaşları kötü bir sürpriz karşıladı. Mesire alanı içinde ki çimlerin ve ağaçların sulanmasını sağlayan fıskiyeler tam da iftar saatinde devreye girince vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Tazyikli suların etkisiyle mangal ateşlerini sönen vatandaşların masalarda hazırladığı diğer yemeklerde sular altında kaldı. Mesire alanı içinde ki çocuk oyun gruplarının bulunduğu noktalar çamur ve yer yer su birikintilerinden oluşan gölcüklere dönüşürken eğlenen çocuklarda sırılsıklam oldu. Suların yemeklerini ıslatmasına engel olmak isteyen vatandaşlar fıskiye ağızlarına poşet bağlamak için çaba gösterselerde başarılı olamadı. Bazı fıskiyelerde bu uygulama nedeniyle bozulduğuda görüldü. Vatandaşlar belediyenin yeşil alanı sulama çalışmasını rutin bir hizmet çalışması olarak değerlendirsede bu çalışmanın saatini değiştirmelerini talep ettiler. Haber: Adnan Ayvaz
ÇAyırova Çağdaşkent Mesire Alanı'nda iftar saatinde piknik yaparak orucunu açmak isteyen vatandaşlar çimleri sulamak amacıyla açılan su fıskiyelerin azizliğine uğradı.

Havaların ısınmasıyla iftarını piknik alanlarında yapmak isteyen vatandaşların tercih ettiği mekanların başında Çayırova Çağdaşkent Mesire Alanı geliyor. Ezana dakikalar kala mangallarında etlerini pişirenvatandaşları kötü bir sürpriz karşıladı. Mesire alanı içinde ki çimlerin ve ağaçların sulanmasını sağlayan fıskiyeler tam da iftar saatinde devreye girince vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Tazyikli suların etkisiyle mangal ateşlerini sönen vatandaşların masalarda hazırladığı diğer yemeklerde sular altında kaldı. Mesire alanı içinde ki çocuk oyun gruplarının bulunduğu noktalar çamur ve yer yer su birikintilerinden oluşan gölcüklere dönüşürken eğlenen çocuklarda sırılsıklam oldu. Suların yemeklerini ıslatmasına engel olmak isteyen vatandaşlar fıskiye ağızlarına poşet bağlamak için çaba gösterselerde başarılı olamadı. Bazı fıskiyelerde bu uygulama nedeniyle bozulduğuda görüldü. Vatandaşlar belediyenin yeşil alanı sulama çalışmasını rutin bir hizmet çalışması olarak değerlendirsede bu çalışmanın saatini değiştirmelerini talep ettiler.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.