Çayırova Belediyesi Okullara Spor Malzemesi Desteği Sundu

Çayırova 07.12.2016 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Belediyesi Okullara Spor Malzemesi Desteği Sundu

Çayırova’lı öğrencileri spora yönlendirmek, spor yapmaya teşvik etmek ve sporla yaşayan bir nesil oluşturmak adına Çayırova Belediyesinin başlattığı “Her Okula Spor Malzemesi” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerin sportif başarılara ulaşması adına gerek spor tesislerinin sayısını arttıran gerekse de ilçedeki sportif etkinliklere büyük destekler sunan Çayırova Belediyesi, ilçedeki 46 okula spor malzemesi desteğinde bulundu.

Tüm branşlarda gerçekleştirilecek sportif etkinliklerin malzemelerini okullara teslim eden Çayırova Belediyesi, sporda altyapının güçlenmesini hedef alırken, gençlerin spora teşvik edilmesi hususunda da çalışmalarını sürdürüyor. Demirci, “Çayırova Spor Kenti Olacak” “Her Okula Spor Malzemesi” projesi kapsamında Çayırova Ortaokulunda düzenlenen malzeme teslim töreninde öğrencilerle bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, çocuklara sportif konularda nasihatler verdi. Sporla büyüyen bir gençlik oluşturma adına belediye olarak tüm imkanları öğrenciler için kullanmaktan çekinmeyeceklerini aktaran Demirci, Çayırova’yı spor kenti yapacaklarını belirtti. Demirci, “Çayırovamızı her alanda olduğu gibi spor da da etkin hale getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Her Mahalleye vatandaşlarımızın yararlanabileceği parklar ve bu parkların içerisinde ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz spor alanları inşa ediyoruz. Çocuklarımızın futbol, voleybol ve basketbol gibi branşlarda spor yapabileceği sahaların yanı sıra yine parklarımızı fitness alanları ile donatıyoruz. İlçemizde tek bir branşta değil tüm branşlarda başarı elde edebilme adına kapalı sportif tesislerimizi de inşa ediyoruz. Mevcutta 2 kapalı spor salonumuz ve 2 stadyumumuz var. Şimdi yarı olimpik yüzme havuzumuzu ilçemize kazandırıyoruz. İnşaatı tüm hızıyla devam eden havuz projemizi 2017 yılında hizmete açacağız. Ayrıca çocuklarımızın yaz tatillerinde güzel vakit geçirebileceği yaz spor okullarımızı her yıl gerçekleştiriyoruz. Basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, satranç ve yüzme branşlarında binlerce öğrencimize spor dolu tatil imkanı sunuyoruz. Bugün burada okullarımızın sportif malzeme eksiğini gideriyoruz. Bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda desteklerimizi arttırarak devam edeceğiz.” dedi. Düzenlenen malzeme teslim töreninin ardından okuldaki programını sınıfları ziyaret ederek sürdüren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle güzel bir sohbet ortamı oluşturan başkan Demirci, çocuklara isteklerini sordu. Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında eğitimcilerle buluşan Demirci, projeler hakkında bilgiler verdi.
Çayırova’lı öğrencileri spora yönlendirmek, spor yapmaya teşvik etmek ve sporla yaşayan bir nesil oluşturmak adına Çayırova Belediyesinin başlattığı “Her Okula Spor Malzemesi” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerin sportif başarılara ulaşması adına gerek spor tesislerinin sayısını arttıran gerekse de ilçedeki sportif etkinliklere büyük destekler sunan Çayırova Belediyesi, ilçedeki 46 okula spor malzemesi desteğinde bulundu.

Tüm branşlarda gerçekleştirilecek sportif etkinliklerin malzemelerini okullara teslim eden Çayırova Belediyesi, sporda altyapının güçlenmesini hedef alırken, gençlerin spora teşvik edilmesi hususunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Demirci, “Çayırova Spor Kenti Olacak”

“Her Okula Spor Malzemesi” projesi kapsamında Çayırova Ortaokulunda düzenlenen malzeme teslim töreninde öğrencilerle bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, çocuklara sportif konularda nasihatler verdi. Sporla büyüyen bir gençlik oluşturma adına belediye olarak tüm imkanları öğrenciler için kullanmaktan çekinmeyeceklerini aktaran Demirci, Çayırova’yı spor kenti yapacaklarını belirtti. Demirci, “Çayırovamızı her alanda olduğu gibi spor da da etkin hale getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Her Mahalleye vatandaşlarımızın yararlanabileceği parklar ve bu parkların içerisinde ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz spor alanları inşa ediyoruz. Çocuklarımızın futbol, voleybol ve basketbol gibi branşlarda spor yapabileceği sahaların yanı sıra yine parklarımızı fitness alanları ile donatıyoruz. İlçemizde tek bir branşta değil tüm branşlarda başarı elde edebilme adına kapalı sportif tesislerimizi de inşa ediyoruz. Mevcutta 2 kapalı spor salonumuz ve 2 stadyumumuz var. Şimdi yarı olimpik yüzme havuzumuzu ilçemize kazandırıyoruz. İnşaatı tüm hızıyla devam eden havuz projemizi 2017 yılında hizmete açacağız. Ayrıca çocuklarımızın yaz tatillerinde güzel vakit geçirebileceği yaz spor okullarımızı her yıl gerçekleştiriyoruz. Basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, satranç ve yüzme branşlarında binlerce öğrencimize spor dolu tatil imkanı sunuyoruz. Bugün burada okullarımızın sportif malzeme eksiğini gideriyoruz. Bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda desteklerimizi arttırarak devam edeceğiz.” dedi.

Düzenlenen malzeme teslim töreninin ardından okuldaki programını sınıfları ziyaret ederek sürdüren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle güzel bir sohbet ortamı oluşturan başkan Demirci, çocuklara isteklerini sordu. Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında eğitimcilerle buluşan Demirci, projeler hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.