Çayırova Belediyesi, Örnek Olmayı Sürdürüyor

Çayırova 30.03.2016 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Belediyesi, Örnek Olmayı Sürdürüyor

Modern bir Çayırova için gece gündüz hummalı bir şekilde çalışma yürüten belediye, 2 yılda 100.000 ton asfalt attı. Kurum, tüm mahallelerde uyguladığı üstyapı çalışmalarının yanı sıra, birçok sokağı yol imar planları çerçevesinde kullanıma açtı.

100.000 Ton Asfalt Kullanıldı Yürüttüğü çalışmalarla caddelere prestij kazandıran Çayırova Belediyesi, uyguladığı üstyapı çalışmalarında 100.000 ton asfalt kullandı. Altyapısı biten mahallelerde 2 yılda üstyapı çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamlayan Çayırova Belediyesi, 2016 yılı içerisinde de hem altyapı hem de üstyapı noktasında çalışmalarını yürütecek. Nisan ayının başlarında başlayacak üstyapı çalışmaları ile geçtiğimiz yıl altyapısı tamamlanan sokakları asfaltlayacak olan belediye, altyapısı eksik olan noktalarda da çalışmalarına başladı. Özgürlük, İnönü ve Emek Mahallelerinde gerçekleştirilecek üstyapı çalışmalarının yanı sıra üstyapı noktasında yarım kalan bölgelerde tamamlanacak. Trafiğe elverişsiz yolları yeniden düzenleyerek modern caddelere, sokaklara ve bulvarlara dönüştüren belediye, Çayırova’yı modern bir kent haline dönüştürmeyi sürdürecek. Hedeflere Ulaşıldı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde Çayırova’nın altyapısını oluşturan belediye, 2015 yılındaki altyapı yatırım hedefine ulaştı. 35.000 metre su ve kanalizasyon hattı yapımını hedefleyen belediye bu çalışmalarla 3 mahalleye altyapı yatırımını sağladı. Altyapının yanı sıra üstyapıda da 35.000 ton asfalt hedefleyen Çayırova Belediyesi, bu hedefin çok üstüne çıktı. Sadece geçen yıl 50.000 tonun üstünde asfalt döken belediye, bu yılda çalışmalarını sürdürecek. Ayrıca kurum 2016 yılında 21.000 metre altyapı çalışması yapacak ve bu bölgelerin tamamında üstyapı çalışmaları gerçekleştirecek. Prestijli Caddelerin Sayısı Artacak Kent estetiği çalışmaları kapsamında prestijli caddeler oluşturmaya başlayan Çayırova Belediyesi Fatih ve Yavuz Sultan Selim Caddelerini yeni görünümüne kavuşturmuştu. Akabinde Cumhuriyet Mahallesi Yeşil Vadi Caddesini de gerçekleştirdiği çalışmalarla prestijli caddeler arasına alan belediye, önümüzdeki günlerde 2 yeni caddeyi de uygulamaya tabi tutacak. Muammer Aksoy ve Rahmi Dibek Caddelerinde yeşillendirme ve kent estetiği çalışmalarının startını veren belediye çalışmaya refüjlerden başladı. Orta refüjlerdeki betonarme görüntüyü kaldıran belediye buralarda bitkilendirme yaparak çalışmalarını yürütecek. 
Modern bir Çayırova için gece gündüz hummalı bir şekilde çalışma yürüten belediye, 2 yılda 100.000 ton asfalt attı. Kurum, tüm mahallelerde uyguladığı üstyapı çalışmalarının yanı sıra, birçok sokağı yol imar planları çerçevesinde kullanıma açtı.

100.000 Ton Asfalt Kullanıldı

Yürüttüğü çalışmalarla caddelere prestij kazandıran Çayırova Belediyesi, uyguladığı üstyapı çalışmalarında 100.000 ton asfalt kullandı. Altyapısı biten mahallelerde 2 yılda üstyapı çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamlayan Çayırova Belediyesi, 2016 yılı içerisinde de hem altyapı hem de üstyapı noktasında çalışmalarını yürütecek. Nisan ayının başlarında başlayacak üstyapı çalışmaları ile geçtiğimiz yıl altyapısı tamamlanan sokakları asfaltlayacak olan belediye, altyapısı eksik olan noktalarda da çalışmalarına başladı. Özgürlük, İnönü ve Emek Mahallelerinde gerçekleştirilecek üstyapı çalışmalarının yanı sıra üstyapı noktasında yarım kalan bölgelerde tamamlanacak. Trafiğe elverişsiz yolları yeniden düzenleyerek modern caddelere, sokaklara ve bulvarlara dönüştüren belediye, Çayırova’yı modern bir kent haline dönüştürmeyi sürdürecek.

Hedeflere Ulaşıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde Çayırova’nın altyapısını oluşturan belediye, 2015 yılındaki altyapı yatırım hedefine ulaştı. 35.000 metre su ve kanalizasyon hattı yapımını hedefleyen belediye bu çalışmalarla 3 mahalleye altyapı yatırımını sağladı. Altyapının yanı sıra üstyapıda da 35.000 ton asfalt hedefleyen Çayırova Belediyesi, bu hedefin çok üstüne çıktı. Sadece geçen yıl 50.000 tonun üstünde asfalt döken belediye, bu yılda çalışmalarını sürdürecek. Ayrıca kurum 2016 yılında 21.000 metre altyapı çalışması yapacak ve bu bölgelerin tamamında üstyapı çalışmaları gerçekleştirecek.

Prestijli Caddelerin Sayısı Artacak

Kent estetiği çalışmaları kapsamında prestijli caddeler oluşturmaya başlayan Çayırova Belediyesi Fatih ve Yavuz Sultan Selim Caddelerini yeni görünümüne kavuşturmuştu. Akabinde Cumhuriyet Mahallesi Yeşil Vadi Caddesini de gerçekleştirdiği çalışmalarla prestijli caddeler arasına alan belediye, önümüzdeki günlerde 2 yeni caddeyi de uygulamaya tabi tutacak. Muammer Aksoy ve Rahmi Dibek Caddelerinde yeşillendirme ve kent estetiği çalışmalarının startını veren belediye çalışmaya refüjlerden başladı. Orta refüjlerdeki betonarme görüntüyü kaldıran belediye buralarda bitkilendirme yaparak çalışmalarını yürütecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.