Çayırova Belediyesi Tempoyu Arttırdı

Çayırova 13.06.2016 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Belediyesi Tempoyu Arttırdı

Çayırova Belediyesi tarafından Özgürlük ve Emek Mahallelerinde başlatılan asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları vatandaşların beğenisini topladı. Alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üstyapı ve asfaltlamaları planlı bir şekilde sürdüren Çayırova Belediyesi Özgürlük ve Emek Mahalleleri’nde tempoyu arttırdı. Aralıksız devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde kilitli parke, bordür yapım çalışmaları da devam ediyor. Belediye ekipleri mahallelerde yaptığı asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyor. Özgürlük Mahallesi’nde geçtiğimiz ay başlayan asfaltlama çalışmalarında uzun bir mesafe kaydeden belediye, İstiklal Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve Ertuğrul Gazi Caddesi arasındaki sokakların büyük bir bölümünü tamamladı. Emek Mahallesi’nde Asfaltlama çalışmaları devam ediyor Asfaltlama çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren ekipler bir yandan da üst yapısı tamamlanan sokak ve caddelerde kaldırım ve tretuvar yapımını tamamlayan ekipler Emek Mahallesi’nde de aynı hassasiyetle çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Bosna Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına ek olarak 1 sokak ve 12/1 sokak aralarında asfalt serimi yürütüyor.

Çayırova Belediyesi tarafından Özgürlük ve Emek Mahallelerinde başlatılan asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları vatandaşların beğenisini topladı.

Alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üstyapı ve asfaltlamaları planlı bir şekilde sürdüren Çayırova Belediyesi Özgürlük ve Emek Mahalleleri’nde tempoyu arttırdı. Aralıksız devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde kilitli parke, bordür yapım çalışmaları da devam ediyor. Belediye ekipleri mahallelerde yaptığı asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyor. Özgürlük Mahallesi’nde geçtiğimiz ay başlayan asfaltlama çalışmalarında uzun bir mesafe kaydeden belediye, İstiklal Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve Ertuğrul Gazi Caddesi arasındaki sokakların büyük bir bölümünü tamamladı.

Emek Mahallesi’nde Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Asfaltlama çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren ekipler bir yandan da üst yapısı tamamlanan sokak ve caddelerde kaldırım ve tretuvar yapımını tamamlayan ekipler Emek Mahallesi’nde de aynı hassasiyetle çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Bosna Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına ek olarak 1 sokak ve 12/1 sokak aralarında asfalt serimi yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.