19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Belediyesi Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Çayırova 10.05.2017 - 14:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Belediyesi Tiyatro Günleri Devam Ediyor

  Her yaştan seyirci kitlesine hitap eden konu ve konuklarla tiyatro günlerini sürdüren Çayırova Belediyesi yeni bir tiyatro gösterimi olan Eyvah Biri Bizi Gözetliyor isimli yetişkin komedi oyununu Çayırovalı tiyatro severler ile buluşturdu. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda sahne alan tiyatroda, aldıkları mektuplar ile kendilerini garip bir yerde bulan 3 kadının başından geçen olaylar mizahi bir dille anlatıldı. Eyvah Biri Bizi Gözetliyor Kültür sanat etkinlikleri kapsamında her ay ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro günlerinde sahnelenen oyun seyirciler tarafından oldukça ilgiyle izlendi. Kapalı oldukları yerden nasıl kurtulacaklarını düşünen 3 kadının o alanda yaşadıkları 3 saati mizahi bir dille seyircilere aktaran oyuncular, adeta herkese ders çıkartabilecekleri bir sahne sergilediler. Sosyal mesajların verildiği gösteri tiyatro severler tarafından da tam not aldı. Çayırova Belediyesi Kültür salonunda hayata geçirdiği her ay çocuk ve yetişkin tiyatrolarıyla ilçede dinamik ve canlı bir kültür sanat hayatı için büyük katkı sunuyor.  

 

Her yaştan seyirci kitlesine hitap eden konu ve konuklarla tiyatro günlerini sürdüren Çayırova Belediyesi yeni bir tiyatro gösterimi olan Eyvah Biri Bizi Gözetliyor isimli yetişkin komedi oyununu Çayırovalı tiyatro severler ile buluşturdu. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda sahne alan tiyatroda, aldıkları mektuplar ile kendilerini garip bir yerde bulan 3 kadının başından geçen olaylar mizahi bir dille anlatıldı.

Eyvah Biri Bizi Gözetliyor

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında her ay ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro günlerinde sahnelenen oyun seyirciler tarafından oldukça ilgiyle izlendi. Kapalı oldukları yerden nasıl kurtulacaklarını düşünen 3 kadının o alanda yaşadıkları 3 saati mizahi bir dille seyircilere aktaran oyuncular, adeta herkese ders çıkartabilecekleri bir sahne sergilediler. Sosyal mesajların verildiği gösteri tiyatro severler tarafından da tam not aldı. Çayırova Belediyesi Kültür salonunda hayata geçirdiği her ay çocuk ve yetişkin tiyatrolarıyla ilçede dinamik ve canlı bir kültür sanat hayatı için büyük katkı sunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.