19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Çanakkale Zaferi’ni kutladı!

Çayırova 19.03.2019 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Çanakkale Zaferi’ni kutladı!

Şanlı Türk tarihinin sayfalarına altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. yıl dönümü ve şahadet şerbetini korkusuzca içen aziz şehitlerimizi anma günü, Çayırova’da gerçekleştirilen program, tören ve faaliyetlerle anıldı.

Şanlı Türk tarihinin sayfalarına altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. yıl dönümü ve şahadet şerbetini korkusuzca içen aziz şehitlerimizi anma günü, Çayırova’da gerçekleştirilen program, tören ve faaliyetlerle anıldı. Şekerpınar Şehitliğine çelenk bırakılmasıyla başlayan törene Çayırova İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Malkoç, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ile beraber, siyasi Parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, Gazilerimiz, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Şehitler için Kur´an-ı Kerim okunup dua edildikten sonra şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı. ÇANAKKALE ÖLÜMSÜZLÜK ANITI Şehitlikteki programdan sonra Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen "Çanakkale Zaferi, Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin ölümsüzlük anıtı, yok edilmek istenen milletimizin tarih sahnesinde yerini koruyacağının ve Çanakkale´nin geçilmeyeceğinin tüm dünyaya güçlü bir şekilde ilanı, hilalin haça karşı dünya savaşı olduğunu ve erkek, kadın, Laz, Çerkez, Kürt milletin tek yumruk olduğu milli ruhun, milli şuurun uyandığı Türkün öz benliğinin şahlandığı destanın adıdır" dedi. Tören, öğrencilerin şiirleri, tiyatro gösterisi ve koro dinletisinden sonra 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Şanlı Türk tarihinin sayfalarına altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. yıl dönümü ve şahadet şerbetini korkusuzca içen aziz şehitlerimizi anma günü, Çayırova’da gerçekleştirilen program, tören ve faaliyetlerle anıldı.

Şanlı Türk tarihinin sayfalarına altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. yıl dönümü ve şahadet şerbetini korkusuzca içen aziz şehitlerimizi anma günü, Çayırova’da gerçekleştirilen program, tören ve faaliyetlerle anıldı. Şekerpınar Şehitliğine çelenk bırakılmasıyla başlayan törene Çayırova İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Malkoç, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ile beraber, siyasi Parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, Gazilerimiz, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Şehitler için Kur´an-ı Kerim okunup dua edildikten sonra şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı.

ÇANAKKALE ÖLÜMSÜZLÜK ANITI

Şehitlikteki programdan sonra Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen "Çanakkale Zaferi, Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin ölümsüzlük anıtı, yok edilmek istenen milletimizin tarih sahnesinde yerini koruyacağının ve Çanakkale´nin geçilmeyeceğinin tüm dünyaya güçlü bir şekilde ilanı, hilalin haça karşı dünya savaşı olduğunu ve erkek, kadın, Laz, Çerkez, Kürt milletin tek yumruk olduğu milli ruhun, milli şuurun uyandığı Türkün öz benliğinin şahlandığı destanın adıdır" dedi. Tören, öğrencilerin şiirleri, tiyatro gösterisi ve koro dinletisinden sonra 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.