Çayırova CHP’den basın açıklaması

Çayırova 26.09.2020 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova CHP’den basın açıklaması

Çayırova CHP İlçe Başkanlığı, Çayırova Kent Park’ta yapıldığı iddia edilen yağma ve zarar verme olayları hakkında yarın basın açıklaması gerçekleştirecek. Kent Park’ın son durumunu yapmış olduğu canlı yayın ile vatandaşlar ile paylaşan Çayırova CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek projenin kaderine terk edildiğini, güvenlik önlemlerinin yetersizliğinden dolayı kötü niyetli insanlar tarafından yağma ve yıkım yapıldığını iddia etmişti. Paylaşılan görüntülerin kamuoyunda yer almasının ardından Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kent park projesi hakkında CHP Çayırova Bilişim & Medya Komisyonu olarak bir basın açıklaması yapacaklarını dile getirerek Çayırova CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve parti üyelerinin katılımı ile 27.09.2020 Pazar günü (yarın) 10:30'da Çayırova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı'nda detaylı basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Çayırova CHP İlçe Başkanlığı, Çayırova Kent Park’ta yapıldığı iddia edilen yağma ve zarar verme olayları hakkında yarın basın açıklaması gerçekleştirecek.

Kent Park’ın son durumunu yapmış olduğu canlı yayın ile vatandaşlar ile paylaşan Çayırova CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek projenin kaderine terk edildiğini, güvenlik önlemlerinin yetersizliğinden dolayı kötü niyetli insanlar tarafından yağma ve yıkım yapıldığını iddia etmişti. Paylaşılan görüntülerin kamuoyunda yer almasının ardından Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kent park projesi hakkında CHP Çayırova Bilişim & Medya Komisyonu olarak bir basın açıklaması yapacaklarını dile getirerek Çayırova CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve parti üyelerinin katılımı ile 27.09.2020 Pazar günü (yarın) 10:30'da Çayırova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı'nda detaylı basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.