19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova CHP, Günay’a gitti!

Siyaset 26.09.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova CHP, Günay’a gitti!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, AK Parti olağan kongresi sonrası Çayırova İlçe Başkanı seçilen Servet Günay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti 6. Olağan Kongresi sonrasında yeni ilçe başkanı olarak seçilen Servet Günay’a Başkan Soyluçiçek beraberinde yönetim kadrosu, kadın kolları başkanı ve yönetimi, gençlik kolları başkanı ve yönetimiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kent Park projesi, Çayırova Devlet Hastanesi projesi, Çayırova Meydan Projesi ve daha birçok proje hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, AK Parti olağan kongresi sonrası Çayırova İlçe Başkanı seçilen Servet Günay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti 6. Olağan Kongresi sonrasında yeni ilçe başkanı olarak seçilen Servet Günay’a Başkan Soyluçiçek beraberinde yönetim kadrosu, kadın kolları başkanı ve yönetimi, gençlik kolları başkanı ve yönetimiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kent Park projesi, Çayırova Devlet Hastanesi projesi, Çayırova Meydan Projesi ve daha birçok proje hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.