GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova çocuklarla renklendi

Çayırova 23.04.2019 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova çocuklarla renklendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Çayırova’da düzenlenen çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlandı. Şekerpınar’da konuşlu Çayırova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na İlçe Mili Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un çelenk sunumu ile başlayan günün ilk programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı daha sonra Demirsaç İlkokulu bahçesinde devam etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan folklör gösterileri, şiirler, koro sunumları ve diğer aktiviteler okul bahçesini dolduran aileler tarafından ilgiyle izlendi.  DÜNYADA ÇOCUKLARIN TEK BAYRAMI Düzenlenen tören İlçe Mili Eğitim müdürü Azmi Tunç bir konuşma gerçekleştirdi. Tunç konuşmasında, ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920,Türkiye Cumhuriyeti için önem arz eden tarihi bir gündür. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram ulusal egemenlik ve çocuk bayramı olan 23 Nisan'dır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocukları ve gençleri çok sevmesinden kaynaklı olarak 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiş ve her sene kutlanmasını istemiştir." dedi. HABER: ADNAN AYVAZ   AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE!    

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Çayırova’da düzenlenen çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlandı. Şekerpınar’da konuşlu Çayırova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na İlçe Mili Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un çelenk sunumu ile başlayan günün ilk programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı daha sonra Demirsaç İlkokulu bahçesinde devam etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan folklör gösterileri, şiirler, koro sunumları ve diğer aktiviteler okul bahçesini dolduran aileler tarafından ilgiyle izlendi. 

DÜNYADA ÇOCUKLARIN TEK BAYRAMI

Düzenlenen tören İlçe Mili Eğitim müdürü Azmi Tunç bir konuşma gerçekleştirdi. Tunç konuşmasında, ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920,Türkiye Cumhuriyeti için önem arz eden tarihi bir gündür. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram ulusal egemenlik ve çocuk bayramı olan 23 Nisan'dır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocukları ve gençleri çok sevmesinden kaynaklı olarak 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiş ve her sene kutlanmasını istemiştir." dedi.

HABER: ADNAN AYVAZ

  AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE!  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.