Çayırova D-100’de duraklar pırıl pırıl!

Çayırova 24.12.2019 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova D-100’de duraklar pırıl pırıl!

Kocaeli’nin ana güzergah noktalarından olan D-100, D-130 karayolları ve yan yollarda bulunan toplu taşıma durakları düzenli olarak temizleniyor. Ulaşım da birçok dev projeyi inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada vatandaşların kullandığı durakların temizliğini titizlikle gerçekleştiriyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Kocaeli’nin ana güzergahını oluşturan D-100, D-130 karayolları ve yan yollarında bulunan duraklarda düzenli bir şekilde temizlik yapıyor. Yapılan çalışma ile vatandaşların duraklardan daha temiz bir şekilde faydalanması sağlanıyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri durak temizlik çalışmalarını şehir genelinde bölgeler halinde gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında D-100 karayolunda Çayırova’dan Kartepe Eşme’ye ve D-130 karayolu üzerindeki Kandıra’dan Karamürsel Dereköy’e kadar ki otobüs duraklarında mıntıka ve süpürge temizliği yapılıyor.   BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM’DA TEMİZLİĞİ İHMAL ETMİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi son 15 yılda ulaşıma büyük yatırımlar gerçekleştirdi. Vatandaşların toplu taşımadan temiz bir çevrede faydalanmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçları ile durakların temizliğini düzenli olarak gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi araçlarının ve toplu taşıma duraklarının temiz olması vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanıyor.

Kocaeli’nin ana güzergah noktalarından olan D-100, D-130 karayolları ve yan yollarda bulunan toplu taşıma durakları düzenli olarak temizleniyor. Ulaşım da birçok dev projeyi inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada vatandaşların kullandığı durakların temizliğini titizlikle gerçekleştiriyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Kocaeli’nin ana güzergahını oluşturan D-100, D-130 karayolları ve yan yollarında bulunan duraklarda düzenli bir şekilde temizlik yapıyor. Yapılan çalışma ile vatandaşların duraklardan daha temiz bir şekilde faydalanması sağlanıyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri durak temizlik çalışmalarını şehir genelinde bölgeler halinde gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında D-100 karayolunda Çayırova’dan Kartepe Eşme’ye ve D-130 karayolu üzerindeki Kandıra’dan Karamürsel Dereköy’e kadar ki otobüs duraklarında mıntıka ve süpürge temizliği yapılıyor.  

BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM’DA TEMİZLİĞİ İHMAL ETMİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi son 15 yılda ulaşıma büyük yatırımlar gerçekleştirdi. Vatandaşların toplu taşımadan temiz bir çevrede faydalanmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçları ile durakların temizliğini düzenli olarak gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi araçlarının ve toplu taşıma duraklarının temiz olması vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.