Çayırova’da 15 Temmuz Toplantısı

Çayırova 10.07.2018 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da 15 Temmuz Toplantısı

Çayırova’da 15 Temmuz Toplantısı

15 Temmuz’un ikinci yıldönümü vesilesi ile Çayırova’da anma törenlerinde intizam ve yeknesaklığın sağlanması amacıyla kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yönetim arasındaki koordinasyonun gerçekleştirilmesi ve bu etkinliklerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için toplantı yapıldı.   15 Temmuz darbe girişiminin unutulmasına, unutturulmasına be bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi; direnişin Sembol mekânlarında yapılması planlanan 15 Temmuz Anma etkinlikleri bu yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde gerçekleştirilecek. Çayırova’da anma törenlerinde intizam ve yeknesaklığın sağlanması amacıyla kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yönetim arasındaki koordinasyonun gerçekleştirilmesi ve bu etkinliklerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Gözen’in yanı sıra Çayırova Belediye Başkan Yardımcı Fikrîye Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysun Melek Çolak ve ilçe daire amirleri katıldı.
Çayırova’da 15 Temmuz Toplantısı

15 Temmuz’un ikinci yıldönümü vesilesi ile Çayırova’da anma törenlerinde intizam ve yeknesaklığın sağlanması amacıyla kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yönetim arasındaki koordinasyonun gerçekleştirilmesi ve bu etkinliklerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için toplantı yapıldı.

 

15 Temmuz darbe girişiminin unutulmasına, unutturulmasına be bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi; direnişin Sembol mekânlarında yapılması planlanan 15 Temmuz Anma etkinlikleri bu yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde gerçekleştirilecek. Çayırova’da anma törenlerinde intizam ve yeknesaklığın sağlanması amacıyla kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yönetim arasındaki koordinasyonun gerçekleştirilmesi ve bu etkinliklerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Gözen’in yanı sıra Çayırova Belediye Başkan Yardımcı Fikrîye Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysun Melek Çolak ve ilçe daire amirleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.