19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da 30 okul sertifikasını aldı

Çayırova 09.07.2019 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da 30 okul sertifikasını aldı

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçede bulunan 30 okula ‘Beslenme dostu okul sertifikası’ verildiğini duyurdu. Yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, sosyal medya hesabından yeni bir müjdeyi daha duyurdu. Velilerin en çok önem verdiği konulardan biri olan beslenme noktasında Çayırova’daki 30 okulun ‘Beslenme dostu okul sertifikası’ aldığını açıklayan Tunç şunları dile getirdi; “Çayırova İlçemizde 30 okulumuz ‘Beslenme Dostu Okul Sertifikası’ almaya uygun görüldü ve okullarımızın Sertifikaları Sayın Valimizin ve Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzün de katılımıyla, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen tören ile verildi. İlçemiz okullarına hayırlı olsun. Tüm okullarımıza gönülden tebrikler.  Hedefimiz yüzde 100 beyaz bayrak, yüzde 100 Beslenme Dostu”

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçede bulunan 30 okula ‘Beslenme dostu okul sertifikası’ verildiğini duyurdu.

Yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, sosyal medya hesabından yeni bir müjdeyi daha duyurdu. Velilerin en çok önem verdiği konulardan biri olan beslenme noktasında Çayırova’daki 30 okulun ‘Beslenme dostu okul sertifikası’ aldığını açıklayan Tunç şunları dile getirdi; “Çayırova İlçemizde 30 okulumuz ‘Beslenme Dostu Okul Sertifikası’ almaya uygun görüldü ve okullarımızın Sertifikaları Sayın Valimizin ve Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzün de katılımıyla, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen tören ile verildi. İlçemiz okullarına hayırlı olsun. Tüm okullarımıza gönülden tebrikler.  Hedefimiz yüzde 100 beyaz bayrak, yüzde 100 Beslenme Dostu”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.