Çayırova’da 500 Fidan Toprakla Buluştu

Çayırova 08.12.2015 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da 500 Fidan Toprakla Buluştu

Çayırova Belediyesi’nin ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde başlattığı fidan dikiminde, toros sediri ve çam familyasından oluşan 500 fidan toprakla buluştu.

Çağdaşkent Rekreasyon Alanı ve Kuştepe Ormanı başta olmak üzere revize çalışmalarına tabi tutulan parklarda gerçekleştirilen fidan dikimlerinde çam familyasından çeşitli fidanlar ve toros sedirleri tercih edildi. 500 adet fidanın toprakla buluştuğu çalışmaların, fidan dikim sezonunun sonuna kadar devam edeceği yetkililerce açıklandı. 71 Adet Park Hizmet Veriyor İlçenin yeşil alanlar yönünden eksiğini yeni parklar oluşturarak tamamlamaya çalışan Çayırova Belediyesi, 71 adet parkla hizmet veriyor. Her mahallede büyük ve küçük parklarla Çayırova’lıların dinlenme alanlarını oluşturan belediye, parkların bakımlarını da rutin bir şekilde sürdürüyor. Parkların temizliğine ayrı bir önem veren belediye, parkların yeşil bir görünüm kazanması adına fidan dikim çalışmalarını bu alanlarda da gerçekleştiriyor.
Çayırova Belediyesi’nin ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde başlattığı fidan dikiminde, toros sediri ve çam familyasından oluşan 500 fidan toprakla buluştu.

Çağdaşkent Rekreasyon Alanı ve Kuştepe Ormanı başta olmak üzere revize çalışmalarına tabi tutulan parklarda gerçekleştirilen fidan dikimlerinde çam familyasından çeşitli fidanlar ve toros sedirleri tercih edildi. 500 adet fidanın toprakla buluştuğu çalışmaların, fidan dikim sezonunun sonuna kadar devam edeceği yetkililerce açıklandı.

71 Adet Park Hizmet Veriyor

İlçenin yeşil alanlar yönünden eksiğini yeni parklar oluşturarak tamamlamaya çalışan Çayırova Belediyesi, 71 adet parkla hizmet veriyor. Her mahallede büyük ve küçük parklarla Çayırova’lıların dinlenme alanlarını oluşturan belediye, parkların bakımlarını da rutin bir şekilde sürdürüyor. Parkların temizliğine ayrı bir önem veren belediye, parkların yeşil bir görünüm kazanması adına fidan dikim çalışmalarını bu alanlarda da gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.