GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da 60 öğrenciye ücretsiz eğitim!

Çayırova 13.08.2020 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da 60 öğrenciye ücretsiz eğitim!

Çayırova Belediyesi, Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulları (BESYO) özel yetenek sınavlarına hazırlanan 60 öğrenciye ücretsiz eğitim vererek sınava hazırlıyor.     Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin “Spor Kenti Çayırova” hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Spor İşleri Müdürlüğü ilçedeki gençleri, Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksekokulları ile Polis Akademisi, Polis Özel Harekat, Polis Eğitim Merkezi, Askeri Liseler ve bekçilik sınavlarına hazırlamak için ücretsiz olarak açtığı kurslarda eğitimler devam ediyor.     UZMAN EĞİTMENLER VAR Parkur, koordinasyon uygulaması, mekik koşuları gibi eğitimlerin yanı sıra beceri, denge, dayanıklılık gibi zorlu eğitimlerinde yer aldığı BESYO kurslarında öğrenciler haftanın belirli günlerinde farklı saatlerde kurs alıyor. Özel yetenek sınavlarına hazırlık noktasında uzman eğitmenlerden ders alan 60 öğrenci aynı zamanda Konya, Çanakkale, Kütahya, Samsun, Bolu, Sakarya gibi birçok ilde gerçekleştirilen özel yetenek sınavlarına katılım sağlıyor.

Çayırova Belediyesi, Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulları (BESYO) özel yetenek sınavlarına hazırlanan 60 öğrenciye ücretsiz eğitim vererek sınava hazırlıyor.    

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin “Spor Kenti Çayırova” hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Spor İşleri Müdürlüğü ilçedeki gençleri, Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksekokulları ile Polis Akademisi, Polis Özel Harekat, Polis Eğitim Merkezi, Askeri Liseler ve bekçilik sınavlarına hazırlamak için ücretsiz olarak açtığı kurslarda eğitimler devam ediyor.    

UZMAN EĞİTMENLER VAR

Parkur, koordinasyon uygulaması, mekik koşuları gibi eğitimlerin yanı sıra beceri, denge, dayanıklılık gibi zorlu eğitimlerinde yer aldığı BESYO kurslarında öğrenciler haftanın belirli günlerinde farklı saatlerde kurs alıyor. Özel yetenek sınavlarına hazırlık noktasında uzman eğitmenlerden ders alan 60 öğrenci aynı zamanda Konya, Çanakkale, Kütahya, Samsun, Bolu, Sakarya gibi birçok ilde gerçekleştirilen özel yetenek sınavlarına katılım sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.