Çayırova’da Ağustos Meclisi Tamam!

Çayırova 02.08.2018 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da Ağustos Meclisi Tamam!

Çayırova Belediyesi, Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Kocaelide’ki tüm belediye başkanlarını kapsayan ilçe dışı programı vesilesiyle katılamadığı meclis toplantısında komisyonlar ve müdürlüklerden gelen evraklar ile 4 gündem maddesi değerlendirildi. İmar ve belediye hizmetleriyle ilgili rutin işlerin konuşulduğu ve maddelerin karara bağlandığı Ağustos ayı meclis toplantısına gündem olan bir diğer konuya ise açıklık getirildi. Muhalefetin Kent Park ve Kültür Merkezi’nin tapularının olmadığı yönündeki iddiaları üzerine meclisi yöneten Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, ilgili konuda hiçbir tapu sorununun olmadığını söyledi ve tapuları hem meclis üyelerine hem de kamuoyuna ibraz ederek bilgi verdi.  
Çayırova Belediyesi, Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Kocaelide’ki tüm belediye başkanlarını kapsayan ilçe dışı programı vesilesiyle katılamadığı meclis toplantısında komisyonlar ve müdürlüklerden gelen evraklar ile 4 gündem maddesi değerlendirildi.

İmar ve belediye hizmetleriyle ilgili rutin işlerin konuşulduğu ve maddelerin karara bağlandığı Ağustos ayı meclis toplantısına gündem olan bir diğer konuya ise açıklık getirildi. Muhalefetin Kent Park ve Kültür Merkezi’nin tapularının olmadığı yönündeki iddiaları üzerine meclisi yöneten Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, ilgili konuda hiçbir tapu sorununun olmadığını söyledi ve tapuları hem meclis üyelerine hem de kamuoyuna ibraz ederek bilgi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.