19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da Anne ve Babalara Yönelik Seminer

Çayırova 17.12.2015 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da Anne ve Babalara Yönelik Seminer

Çayırova Belediyesi tarafından sürdürülen aile içi eğitim seminerleri, “Aile İçi Etkili İletişim ve İdeal Anne Baba Olmak” konuları ile devam etti. Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Haluk Öztekin, seminer kapsamında katılımcılara önemli bilgiler verdi.

İDEAL ANNE-BABA OLMAK Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Haluk Öztekin, aile bireylerinin birbirini dinlemelerinin önemine değindi. Çocuklarla olan iletişimde ve yetiştirme tarzında önemli olan püf noktalarının anlatıldığı ve karşılaşılan problemlerin çözümünde izlenmesi gereken yollar üzerinde bilgilerin verildiği seminer, veliler tarafından ilgiyle izlendi. Aile İçi Etkili İletişim konusunda da önemli bilgilerin aktarıldığı seminere katılan anne ve babalar, özel durumları hakkında sorular yönelttiler. Anne, baba, çocuk arasındaki diyalogları olumlu ve olumsuz yönleri ile ele alan Öztekin,  katılımcıları birçok konuda aydınlatmış oldu. Son bölümü soru-cevap olarak devam eden programa bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Kültür Salonunda düzenlenen seminere katılarak Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Haluk Öztekin’i dinleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, seminerin sonunda Öztekin’e teşekkürlerini iletti. Konu hakkındaki görüşlerini katılımcılarla paylaşan Demirci, “Öncelikle bu tür seminerlerden çıkan sonuçların hem aile içi hem de eğitimin her alanında önemli olduğunu dikkat çekmek istiyorum. Çünkü ilk eğitim aile içinde başlar. İdeal Anne ve Baba olmak çocuklarımıza ilk eğitimin basamağını oluşturur. İdeal bir aileden geleceğine emin adımlarla ilerleyen bireyler yetişir. Bu nedenle ailelerimizin huzuru ve saygınlığı çok önemlidir. Aile içindeki iletişim başta olmak üzere eğitim hayatımızın her alanında yer almaktadır.” dedi.
Çayırova Belediyesi tarafından sürdürülen aile içi eğitim seminerleri, “Aile İçi Etkili İletişim ve İdeal Anne Baba Olmak” konuları ile devam etti. Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Haluk Öztekin, seminer kapsamında katılımcılara önemli bilgiler verdi.

İDEAL ANNE-BABA OLMAK

Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Haluk Öztekin, aile bireylerinin birbirini dinlemelerinin önemine değindi. Çocuklarla olan iletişimde ve yetiştirme tarzında önemli olan püf noktalarının anlatıldığı ve karşılaşılan problemlerin çözümünde izlenmesi gereken yollar üzerinde bilgilerin verildiği seminer, veliler tarafından ilgiyle izlendi. Aile İçi Etkili İletişim konusunda da önemli bilgilerin aktarıldığı seminere katılan anne ve babalar, özel durumları hakkında sorular yönelttiler. Anne, baba, çocuk arasındaki diyalogları olumlu ve olumsuz yönleri ile ele alan Öztekin,  katılımcıları birçok konuda aydınlatmış oldu. Son bölümü soru-cevap olarak devam eden programa bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Kültür Salonunda düzenlenen seminere katılarak Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Haluk Öztekin’i dinleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, seminerin sonunda Öztekin’e teşekkürlerini iletti. Konu hakkındaki görüşlerini katılımcılarla paylaşan Demirci, “Öncelikle bu tür seminerlerden çıkan sonuçların hem aile içi hem de eğitimin her alanında önemli olduğunu dikkat çekmek istiyorum. Çünkü ilk eğitim aile içinde başlar. İdeal Anne ve Baba olmak çocuklarımıza ilk eğitimin basamağını oluşturur. İdeal bir aileden geleceğine emin adımlarla ilerleyen bireyler yetişir. Bu nedenle ailelerimizin huzuru ve saygınlığı çok önemlidir. Aile içindeki iletişim başta olmak üzere eğitim hayatımızın her alanında yer almaktadır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.