GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova'da 'Atatürk' anıldı!

Çayırova 10.11.2019 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova'da 'Atatürk' anıldı!

Çayırova’da Atatürk saygı ve özlemle anıldı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81’inci yıldönümünde Çayırova’da düzenlenen törenle anıldı. Anma programı hükümet konağı önünde Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saatler 09:05’i gösterdiğinde sirenin çalması ile birlikte saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Hasan Tahsin Ortaokulu tarafından hazırlanan programa Çayırova Belediyesi Kültür salonunda devam edildi. İlçe protokolünün hazır bulunduğu anma etkinliğinde öğrenciler şiir, koro ve oratoryo gösterisi gerçekleştirdi. 10 Kasım dolayısı ile ilçe genelinde okullar arası düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç tarafından hediyeleri veridi. İlçe protokolünün günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip resim sergisini gezmelerinin ardından program sona erdi.

Çayırova’da Atatürk saygı ve özlemle anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81’inci yıldönümünde Çayırova’da düzenlenen törenle anıldı. Anma programı hükümet konağı önünde Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saatler 09:05’i gösterdiğinde sirenin çalması ile birlikte saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Hasan Tahsin Ortaokulu tarafından hazırlanan programa Çayırova Belediyesi Kültür salonunda devam edildi. İlçe protokolünün hazır bulunduğu anma etkinliğinde öğrenciler şiir, koro ve oratoryo gösterisi gerçekleştirdi. 10 Kasım dolayısı ile ilçe genelinde okullar arası düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç tarafından hediyeleri veridi. İlçe protokolünün günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip resim sergisini gezmelerinin ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.