19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da Bahar Konseri Dinleyenleri Büyüledi

Çayırova 18.05.2017 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Bahar Konseri Dinleyenleri Büyüledi

Şef Nilsu Uzundağ yönetiminde çalışmalarına devam eden Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu üçüncü yılına özel bir konser düzenledi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin destekleriyle organize olan ve yakın süreçte yeni ekibiyle çalışmalarına başlayan Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu bahar ayına özel konser düzenleyerek sanatseverlerin karşısına çıktı. 25 üyeden oluşan Türk Halk Müziği Topluluğu, Anadolu’nun değişik yörelerine ait türküleri Çayırovalılar için seslendirdi. Salonu dolduran sanatseverler, Türk Halk Müziği Topluğunun hem koro hem de solo olarak söylediği türküler ile coştu. Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Sanatseverlerden Tam Not aldı Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda katılımın hayli yoğun olduğu konserde ülkemizin her yöresinden derlenmiş türküleri Çayırovalılar için seslendiren topluluk izleyicilerden tam not aldı. Salonu dolduran sanatseverler seslendirilen türkülerle kimi zaman duygulu anlar yaşarken, kimi zamanda hareketli parçalara eşlik ederek programı daha eğlenceli hale getirdiler. Aslı Akbaş’ın sunumuyla 2 saat boyunca devam eden konserde, dinleyiciler keyifli anlar yaşadı. Türkiye’nin 8 farklı bölgesinden seslendirilen eserlerin yanı sıra semah ve Azeri türküler de repertuarda yer aldı. Programa Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Türk Kızılay’ı Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Demirci; Çayırova’da Kültür Sanat Hayatı Daha Canlı Hale Gelecek Konseri keyifle izleyen Başkan Demirci “Çayırovada Kültür Sanat hayatının canlandığını yeni Kültür Merkezleriyle daha da renkleneceğini vurguladı. Ayrıca Demirci, oluşturdukları Türk Halk Müziği Topluluğunun yakın çevrede örnek olduğunu ve bu oluşuma desteklerinin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Şef Nilsu Uzundağ yönetiminde çalışmalarına devam eden Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu üçüncü yılına özel bir konser düzenledi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin destekleriyle organize olan ve yakın süreçte yeni ekibiyle çalışmalarına başlayan Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu bahar ayına özel konser düzenleyerek sanatseverlerin karşısına çıktı. 25 üyeden oluşan Türk Halk Müziği Topluluğu, Anadolu’nun değişik yörelerine ait türküleri Çayırovalılar için seslendirdi. Salonu dolduran sanatseverler, Türk Halk Müziği Topluğunun hem koro hem de solo olarak söylediği türküler ile coştu.

Çayırova Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Sanatseverlerden Tam Not aldı

Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda katılımın hayli yoğun olduğu konserde ülkemizin her yöresinden derlenmiş türküleri Çayırovalılar için seslendiren topluluk izleyicilerden tam not aldı. Salonu dolduran sanatseverler seslendirilen türkülerle kimi zaman duygulu anlar yaşarken, kimi zamanda hareketli parçalara eşlik ederek programı daha eğlenceli hale getirdiler. Aslı Akbaş’ın sunumuyla 2 saat boyunca devam eden konserde, dinleyiciler keyifli anlar yaşadı. Türkiye’nin 8 farklı bölgesinden seslendirilen eserlerin yanı sıra semah ve Azeri türküler de repertuarda yer aldı. Programa Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Türk Kızılay’ı Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Demirci; Çayırova’da Kültür Sanat Hayatı Daha Canlı Hale Gelecek

Konseri keyifle izleyen Başkan Demirci “Çayırovada Kültür Sanat hayatının canlandığını yeni Kültür Merkezleriyle daha da renkleneceğini vurguladı. Ayrıca Demirci, oluşturdukları Türk Halk Müziği Topluluğunun yakın çevrede örnek olduğunu ve bu oluşuma desteklerinin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.