Çayırova'da Bilgievi Öğrencileri hem öğreniyor hem eğleniyor

Çayırova 27.01.2017 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da Bilgievi Öğrencileri hem öğreniyor hem eğleniyor

Öğrencilerin kişisel gelişimlerine destek olan, özgüvenli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayan, Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde yarıyıl tatili çeşitli etkinliklerle değerlendiriliyor.

    Sinema Etkinlikleriyle Çok Eğlendiler Kültür gezileri, sanatsal faaliyetleri, kitap okuma günleri ve  sportif aktiviteleriyle her haftayı unutulmaz kılan bilgievlerimizde bu haftaya sinema günü etkinlikleri damgasını vurdu. Çeşitli yaş gruplarının olduğu bilgievlerinde her yaş aralığına uygun sinema filmleri izleyicileri ile buluştu. Bir birinden güzel eğitici ve eğlendirici filmleri izleyen öğrenciler gönüllerince eğlendikleri bir haftayı daha geride bıraktı. Sinema günülerini taçlandırmak isteyen  bilgievi öğretmenleri, patlamış mısır, kek ve meyve suyu ikram ederek etkinliği daha da keyifli hale getirdi. Kültürel - Sanatsal Faaliyetler, Akıl Oyunları ve Kitap Okuma Etkinlikleri de Öğrencilerin İlgi Odağı Oldu Yarıyıl tatili boyunca bir çok öğrenciye ev sahipliği yapan Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde, öğrenciler kitap okuma etkinlikleriyle kitap sevgisini tazelerken;  mangala, anlat bakalım, tabu, kelime oyunu, sudoku gibi akıl oyunlarıyla beyin jimnastiği yaptı. Bunun yanı sıra Çoklu sesli koro, gitar, melodika eğitimini de içinde barındıran müzik kulüpleri ile hem eğlenen hem öğrenen öğrencilerimiz, sanatsal faaliyetler, bilimsel ve kültürel gezileriyle de tatilin tadını doyasıya çıkartıyor. İlgi ve katılımın yoğun olduğu bilgievlerimiz yarıyıl tatilinin ilk haftasını geride bırakırken; etkinliklerine ve faaliyetlerine gelecek hafta da devam edecek.  
Öğrencilerin kişisel gelişimlerine destek olan, özgüvenli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayan, Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde yarıyıl tatili çeşitli etkinliklerle değerlendiriliyor.

 

 

Sinema Etkinlikleriyle Çok Eğlendiler

Kültür gezileri, sanatsal faaliyetleri, kitap okuma günleri ve  sportif aktiviteleriyle her haftayı unutulmaz kılan bilgievlerimizde bu haftaya sinema günü etkinlikleri damgasını vurdu. Çeşitli yaş gruplarının olduğu bilgievlerinde her yaş aralığına uygun sinema filmleri izleyicileri ile buluştu. Bir birinden güzel eğitici ve eğlendirici filmleri izleyen öğrenciler gönüllerince eğlendikleri bir haftayı daha geride bıraktı. Sinema günülerini taçlandırmak isteyen  bilgievi öğretmenleri, patlamış mısır, kek ve meyve suyu ikram ederek etkinliği daha da keyifli hale getirdi.

Kültürel - Sanatsal Faaliyetler, Akıl Oyunları ve Kitap Okuma Etkinlikleri de Öğrencilerin İlgi Odağı Oldu

Yarıyıl tatili boyunca bir çok öğrenciye ev sahipliği yapan Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde, öğrenciler kitap okuma etkinlikleriyle kitap sevgisini tazelerken;  mangala, anlat bakalım, tabu, kelime oyunu, sudoku gibi akıl oyunlarıyla beyin jimnastiği yaptı. Bunun yanı sıra Çoklu sesli koro, gitar, melodika eğitimini de içinde barındıran müzik kulüpleri ile hem eğlenen hem öğrenen öğrencilerimiz, sanatsal faaliyetler, bilimsel ve kültürel gezileriyle de tatilin tadını doyasıya çıkartıyor. İlgi ve katılımın yoğun olduğu bilgievlerimiz yarıyıl tatilinin ilk haftasını geride bırakırken; etkinliklerine ve faaliyetlerine gelecek hafta da devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.