19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da Bilgilendirme Semineri

Çayırova 07.11.2018 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da Bilgilendirme Semineri

Kocaeli’de kasım ve aralık aylarında yapılması planlanan ortak sınavlar öncesi Çayırova’da ortaokul ve Anadolu Lisesi müdürlerine bilgilendirme semineri yapıldı.

Kocaeli Ölçme Değerlendirme Merkezi Sosyal Bilgiler Dersi Koordinatör Öğretmeni Ayhan Işık tarafından verilen seminerde MEB 2023 Eğitim Vizyon belgesi Ölçme Değerlendirme Bölümü kapsamında ilimizde yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verildi.  Düzenlenen seminerde konuşan Kocaeli Ölçme Değerlendirme Merkezi Sosyal Bilgiler Dersi Koordinatör Öğretmeni Ayhan Işık, “Ortak Yazılı Sınavlar özel ve resmi ortaokullar 6. ve 7. sınıflarda Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerinden yapılacaktır. Resmi Anadolu liseleri 9. sınıflarda Türk dili ve edebiyatı, matematik, kimya, biyoloji, fizik, tarih ve coğrafya derslerinden yapılacaktır. Ortak Yazılı Sınavlar, Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan cevap anahtarı kullanılarak ilgili ders öğretmeni tarafından puanlanacak ve e-okul sistemine 1. ders notu olarak girilecektir.” dedi. KÜBRA AKABALI
Kocaeli’de kasım ve aralık aylarında yapılması planlanan ortak sınavlar öncesi Çayırova’da ortaokul ve Anadolu Lisesi müdürlerine bilgilendirme semineri yapıldı.

Kocaeli Ölçme Değerlendirme Merkezi Sosyal Bilgiler Dersi Koordinatör Öğretmeni Ayhan Işık tarafından verilen seminerde MEB 2023 Eğitim Vizyon belgesi Ölçme Değerlendirme Bölümü kapsamında ilimizde yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verildi.  Düzenlenen seminerde konuşan Kocaeli Ölçme Değerlendirme Merkezi Sosyal Bilgiler Dersi Koordinatör Öğretmeni Ayhan Işık, “Ortak Yazılı Sınavlar özel ve resmi ortaokullar 6. ve 7. sınıflarda Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerinden yapılacaktır. Resmi Anadolu liseleri 9. sınıflarda Türk dili ve edebiyatı, matematik, kimya, biyoloji, fizik, tarih ve coğrafya derslerinden yapılacaktır. Ortak Yazılı Sınavlar, Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan cevap anahtarı kullanılarak ilgili ders öğretmeni tarafından puanlanacak ve e-okul sistemine 1. ders notu olarak girilecektir.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.