Çayırova'da Bir İsim Daha Belli Oldu

Çayırova 10.04.2019 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da Bir İsim Daha Belli Oldu

Saadetin Arıkboğa'nın ardından Çayırova Belediyesi'nde ikinci başkan yardımcısı olacak isim belli oldu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye yardımcılık yapacak isimler belirginlik kazamanaya devam ediyor. Daha önce meclis üyeleri arasında belediye başkan yardımcısı olarak Saadetin Arıkboğa'da karar kılan Başkan Çiftçi ikinci isim olarakta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürlerinden Salih Palaz'ı belediye başkan yardımcısı olarak seçti. Salih Palaz Kimdir? 1968’de Samsun Havza Dereköyü’nde doğdu. İlk ve orta okulu İstanbul’un Eyüp/Alibeyköy semtinde tamamlayıp, Alibeyköy Lisesi’nden sonra, Yıldız Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1989’da mezun oldu. Askerlik görevini Manisa’da Asteğmen olarak tamamladıktan sonra, Samzun/Havza İlçe Belediyesi’nde planlamacı olarak çalışmaya başladı. Burada İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerine getirildi. Bu göreviyle birlikte 19 Mayıs Üni. Havza Mes. Yük. Ok. İnşaat Tek. Böl.’de bir yıl proje dersleri verdi. Belediye encümen üyeliği ve bilirkişilik yaptı. 1997’de Çayırova Belediyesi’ne İmar ve Fen işleri Müdürü olarak tayin oldu. Bu görevi yanında Encümen üyeliği, ihale komisyonu ve değer tespit komisyonu üye ve başkanlığı görevleri aldı. 2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne naklen tayin oldu. Burada bir yıl Şehir Planlama Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra, Tarihi Mekankar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü görevine Kurucu Müdür olarak atandı. Kocaeli’de ilk sağlıklı tarihi eser envanter arşivini oluşturdu. Bölge Anıtlar Kurulu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni temsil etti. Amsterdam Belediyesi’nde iki kez yurtdışı görevinde bulundu. Kent Estetiği Kurulu, Koruma Denetim Bürosu, Gönüllü Meclisi, Tarihi Kentler Birliği Kocaeli Buluşması oluşumlarını organize etti. 2009’da Ulaşım Dairesi’nde şehir plancısı olarak görevlendirildi. 2012 yılı içinde Gölcük ve Gebze ilçe belediyelerinde imar iş ve işlemlerine ait teftiş raportörlüğü görevi yaptı. Mart 2013’te İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde Önleme ve Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Bahçeşehir Üni. Fen Bil. Enst.’de Kentsel Sistemler ve Ulaşım Yönetimi programında tez aşamasında yüksek lisans öğrenimini sürdüren, aynı üniversitede verilen Yerel Yönetimler Okulu, Siyaset Okulu, Global Liderlik Okulu, Siyasi Kampanya Metotları isimli programlara ait sertifikaları da bulunan Salih PALAZ evli ve iki üniversite bir lise öğrencisi olan, bir kız iki erkek çocuk babasıdır.
Saadetin Arıkboğa'nın ardından Çayırova Belediyesi'nde ikinci başkan yardımcısı olacak isim belli oldu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye yardımcılık yapacak isimler belirginlik kazamanaya devam ediyor. Daha önce meclis üyeleri arasında belediye başkan yardımcısı olarak Saadetin Arıkboğa'da karar kılan Başkan Çiftçi ikinci isim olarakta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürlerinden Salih Palaz'ı belediye başkan yardımcısı olarak seçti.

Salih Palaz Kimdir?

1968’de Samsun Havza Dereköyü’nde doğdu. İlk ve orta okulu İstanbul’un Eyüp/Alibeyköy semtinde tamamlayıp, Alibeyköy Lisesi’nden sonra, Yıldız Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1989’da mezun oldu.

Askerlik görevini Manisa’da Asteğmen olarak tamamladıktan sonra, Samzun/Havza İlçe Belediyesi’nde planlamacı olarak çalışmaya başladı. Burada İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerine getirildi. Bu göreviyle birlikte 19 Mayıs Üni. Havza Mes. Yük. Ok. İnşaat Tek. Böl.’de bir yıl proje dersleri verdi. Belediye encümen üyeliği ve bilirkişilik yaptı.

1997’de Çayırova Belediyesi’ne İmar ve Fen işleri Müdürü olarak tayin oldu. Bu görevi yanında Encümen üyeliği, ihale komisyonu ve değer tespit komisyonu üye ve başkanlığı görevleri aldı.

2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne naklen tayin oldu. Burada bir yıl Şehir Planlama Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra, Tarihi Mekankar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü görevine Kurucu Müdür olarak atandı.

Kocaeli’de ilk sağlıklı tarihi eser envanter arşivini oluşturdu. Bölge Anıtlar Kurulu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni temsil etti.

Amsterdam Belediyesi’nde iki kez yurtdışı görevinde bulundu.

Kent Estetiği Kurulu, Koruma Denetim Bürosu, Gönüllü Meclisi, Tarihi Kentler Birliği Kocaeli Buluşması oluşumlarını organize etti.

2009’da Ulaşım Dairesi’nde şehir plancısı olarak görevlendirildi. 2012 yılı içinde Gölcük ve Gebze ilçe belediyelerinde imar iş ve işlemlerine ait teftiş raportörlüğü görevi yaptı.

Mart 2013’te İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde Önleme ve Eğitim Şube Müdürü olarak atandı.

Bahçeşehir Üni. Fen Bil. Enst.’de Kentsel Sistemler ve Ulaşım Yönetimi programında tez aşamasında yüksek lisans öğrenimini sürdüren, aynı üniversitede verilen Yerel Yönetimler Okulu, Siyaset Okulu, Global Liderlik Okulu, Siyasi Kampanya Metotları isimli programlara ait sertifikaları da bulunan Salih PALAZ evli ve iki üniversite bir lise öğrencisi olan, bir kız iki erkek çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.