Çayırova'da Çok Özel Akşam

Çayırova 10.11.2017 - 23:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da Çok Özel Akşam

Çayırova protokolünü oluşturan tüm isimler bu akşam Belediye Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Türk Kızılayı Haftası Nedeniyle Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu'nun verdiği yemekte bir araya gelen Çayırova Protokolü aynı zamanda Atatürk'ün ölüm yıldönümünü de andılar. Çayırova Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Çayırova Kaymakamı Hasan Göze, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırovalı Muhtarlar, Okul Müdürleri ve Kızılay Şube Yöneticileri katıldı. Programın onur konuğu ise ilçeye bir Kızılay Binası yaptıracak olan Gebze Ticaret odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler oldu.Yemek sonrası tesislerin toplantı salonuna geçen protokol ve diğer davetliler Kızılay ile ilgili bir film izlediler. Daha sonra Kaymakam Göze, Belediye Başkanı Demirci ve Kızılay Çayırova Şube Başkanı Keskinoğlu birer konuşma gerçekleştirdiler. Haber Detayı Hedef Gazetesi'nde
Çayırova protokolünü oluşturan tüm isimler bu akşam Belediye Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Türk Kızılayı Haftası Nedeniyle Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu'nun verdiği yemekte bir araya gelen Çayırova Protokolü aynı zamanda Atatürk'ün ölüm yıldönümünü de andılar. Çayırova Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Çayırova Kaymakamı Hasan Göze, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırovalı Muhtarlar, Okul Müdürleri ve Kızılay Şube Yöneticileri katıldı. Programın onur konuğu ise ilçeye bir Kızılay Binası yaptıracak olan Gebze Ticaret odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler oldu.Yemek sonrası tesislerin toplantı salonuna geçen protokol ve diğer davetliler Kızılay ile ilgili bir film izlediler. Daha sonra Kaymakam Göze, Belediye Başkanı Demirci ve Kızılay Çayırova Şube Başkanı Keskinoğlu birer konuşma gerçekleştirdiler.

Haber Detayı Hedef Gazetesi'nde

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.