Çayırova’da Coşkulu Kutlu Doğum

Çayırova 24.04.2016 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da Coşkulu Kutlu Doğum

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çayırova Belediyesi Bilgievleri tarafından düzenlenen program büyük bir ilgi gördü. Belediye Kültür Salonunda başkan Demirci’nin katılımı ile başlayan programda duygu yüklü anlar yaşandı. 1 hafta boyunca Çayırova Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye iş birliğinde kutlanan Kutlu Doğum Haftası programlarının sonuncusu Belediye Kültür Salonu’nda düzenlendi. Bilgievleri öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programı katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Çayırova Belediyesi Bilgievleri Öğrencileri Duygulandırdı Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’ in dünyaya teşrifinin 1445. yıl dönümünde Çayırova Belediyesi Bilgievleri öğrencileri tarafından hazırlanan program,  Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Program, sinevizyon gösterimi,  Bilgievleri öğrencilerinin seslendirdiği şiirler, ilahiler ve sema gösterileri ile devam etti. Birbirinden güzel şiirlerle katılımcıları duygulandıran öğrenciler, oratoryo gösterisi ile güne damga vurdular. Katılımcılar tarafından uzun süre alkışlanan sema gösterileri ise programa ayrı bir renk kattı. Demirci, “Çocuklarımızın Başarısı Bizim İçin Sevinç ve Gurur Kaynağı Oluyor” Programda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, Hz. Muhammed'in öğretisinde sevgi ve kardeşliğin olduğunu söyleyerek; “Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in öğretisinde kin, nefret ve öfkeye yer yoktur. Aksine merhamet, sevgi, hoşgörü, dostluk ve barış vardır. Her yıl tüm ülkemizde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızla birlikte düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleriyle peygamberimizi daha iyi anlama ve tanımaya çalışıyoruz.  Bu programın düzenlenmesinde büyük gayret gösteren mesai arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün bu programı Bilgievleri öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdik. Görüyorum ki Bilgievlerimiz, Anne-Çocuk Kulüplerimiz ve Gençlik Merkezlerimiz çok önemli bir işi yerine getiriyor. Burada eğitim alan çocuklarımızın başarısı bizim için ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı oluyor. 2 yeni Semt Konağımızın inşaatında sona geldik. Emek Mahallesi’ndeki Semt Konağımız tamamlandı, Akse Mahallesi’ndeki bitmek üzere. Bu iki yeni tesiste yine Bilgievlerimiz, Anne-Çocuk Kulüplerimiz hizmet verecek.” dedi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çayırova Belediyesi Bilgievleri tarafından düzenlenen program büyük bir ilgi gördü. Belediye Kültür Salonunda başkan Demirci’nin katılımı ile başlayan programda duygu yüklü anlar yaşandı.

1 hafta boyunca Çayırova Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye iş birliğinde kutlanan Kutlu Doğum Haftası programlarının sonuncusu Belediye Kültür Salonu’nda düzenlendi. Bilgievleri öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programı katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Çayırova Belediyesi Bilgievleri Öğrencileri Duygulandırdı

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’ in dünyaya teşrifinin 1445. yıl dönümünde Çayırova Belediyesi Bilgievleri öğrencileri tarafından hazırlanan program,  Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Program, sinevizyon gösterimi,  Bilgievleri öğrencilerinin seslendirdiği şiirler, ilahiler ve sema gösterileri ile devam etti. Birbirinden güzel şiirlerle katılımcıları duygulandıran öğrenciler, oratoryo gösterisi ile güne damga vurdular. Katılımcılar tarafından uzun süre alkışlanan sema gösterileri ise programa ayrı bir renk kattı.

Demirci, “Çocuklarımızın Başarısı Bizim İçin Sevinç ve Gurur Kaynağı Oluyor”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, Hz. Muhammed'in öğretisinde sevgi ve kardeşliğin olduğunu söyleyerek; “Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in öğretisinde kin, nefret ve öfkeye yer yoktur. Aksine merhamet, sevgi, hoşgörü, dostluk ve barış vardır. Her yıl tüm ülkemizde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızla birlikte düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleriyle peygamberimizi daha iyi anlama ve tanımaya çalışıyoruz.  Bu programın düzenlenmesinde büyük gayret gösteren mesai arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün bu programı Bilgievleri öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdik. Görüyorum ki Bilgievlerimiz, Anne-Çocuk Kulüplerimiz ve Gençlik Merkezlerimiz çok önemli bir işi yerine getiriyor. Burada eğitim alan çocuklarımızın başarısı bizim için ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı oluyor. 2 yeni Semt Konağımızın inşaatında sona geldik. Emek Mahallesi’ndeki Semt Konağımız tamamlandı, Akse Mahallesi’ndeki bitmek üzere. Bu iki yeni tesiste yine Bilgievlerimiz, Anne-Çocuk Kulüplerimiz hizmet verecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.