GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da Cuma Namazı için açık olan camiler açıklandı!

Çayırova 27.05.2020 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da Cuma Namazı için açık olan camiler açıklandı!

Çayırova Kaymakamlığı da “29 Mayıs Cuma günü itibari ile Cuma namazı Kaymakamlığımızca tespit edilen cami avlularında ve açık alanlarda eda edilmeye başlanacaktır” açıklamasını gerçekleştirdi. Çayırova Kaymakamlığımdan yapılan açıklamada “Cuma günleri belirlenen bu alanlarda sağlığımızın korunması amacıyla sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde cemaatle kılınacak Cuma namazları dışında diğer günlerde sadece öğle ve ikindi namazları cami içerisinde ve cemaatle diğer vakitler ise cemaat oluşturmadan kılınabilecektir” açıklaması yer alırken açıklamanın devamı şu şekilde, “Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın kendi sağlıkları ve toplum sağlığının korunması için ibadetlerine evlerinde devam etmeleri, Cuma namazı için belirlenen cami ve alanlara gelecek vatandaşlarımızın abdestlerini evlerinde alarak namazın sünnetlerini evlerinde kılmaları ile farzını eda etmek için mutlaka maskelerini takarak ve yanlarında şahsi seccadeleri ile gelmeleri ve namazlarda belirlenen sosyal mesafe kurallarına uymaları, görevlilerimizin yönlendirmelerine riayet edilmesi gerekmektedir. Kaymakamlığımızca belirlenen camiler ve açık alanlar aşağıda belirtilmiştir. önemle ve ilanen duyurulur” CUMA NAMAZI KILINACAK CAMİLER Akse Camii, Bedir Camii,  Merkez Camii, Deva Ulu Camii, Garipler Camii, Hoşseda Camii, Marmara Geri Dönüşümcüler Camii, Musa Efendi Camii,  Müzdelife Camii, Osman Nuri Aksoy Camii, TOKİ İrşat Camii, TOSB Mescidi, Türkan Göktürk Camii, Yeni Mah. Ensar Camii, Yunus Emre Camii

Çayırova Kaymakamlığı da “29 Mayıs Cuma günü itibari ile Cuma namazı Kaymakamlığımızca tespit edilen cami avlularında ve açık alanlarda eda edilmeye başlanacaktır” açıklamasını gerçekleştirdi. Çayırova Kaymakamlığımdan yapılan açıklamada “Cuma günleri belirlenen bu alanlarda sağlığımızın korunması amacıyla sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde cemaatle kılınacak Cuma namazları dışında diğer günlerde sadece öğle ve ikindi namazları cami içerisinde ve cemaatle diğer vakitler ise cemaat oluşturmadan kılınabilecektir” açıklaması yer alırken açıklamanın devamı şu şekilde, “Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın kendi sağlıkları ve toplum sağlığının korunması için ibadetlerine evlerinde devam etmeleri, Cuma namazı için belirlenen cami ve alanlara gelecek vatandaşlarımızın abdestlerini evlerinde alarak namazın sünnetlerini evlerinde kılmaları ile farzını eda etmek için mutlaka maskelerini takarak ve yanlarında şahsi seccadeleri ile gelmeleri ve namazlarda belirlenen sosyal mesafe kurallarına uymaları, görevlilerimizin yönlendirmelerine riayet edilmesi gerekmektedir. Kaymakamlığımızca belirlenen camiler ve açık alanlar aşağıda belirtilmiştir. önemle ve ilanen duyurulur”

CUMA NAMAZI KILINACAK CAMİLER

Akse Camii, Bedir Camii,  Merkez Camii, Deva Ulu Camii, Garipler Camii, Hoşseda Camii, Marmara Geri Dönüşümcüler Camii, Musa Efendi Camii,  Müzdelife Camii, Osman Nuri Aksoy Camii, TOKİ İrşat Camii, TOSB Mescidi, Türkan Göktürk Camii, Yeni Mah. Ensar Camii, Yunus Emre Camii

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.