Çayırova’da delege seçimleri başlıyor!

Siyaset 06.12.2019 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da delege seçimleri başlıyor!

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı olağan kurultay çerçevesinde mahalle delege seçimine gidiyor. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan'dan, ilçe ve il kongresi öncesinde yapılacak olan Ak Parti Çayırova İlçe delege seçimleri hakkında bir açıklaması geldi. Karahan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Demokrasi, değişim ve reform sloganıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla güçlü bir teşkilatlanmaya giriyoruz. Bunun da ilk adımı delege seçimleri olmuştur. 2023 seçimlerine daha dinamik, daha güçlü ekiplerle girmek için delege komisyonlarını oluşturduk. Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerin ilkini delege seçimleri ile yapıyoruz. Bu çerçevede 8 Aralık Pazar günü itibariyle ilçe teşkilatımızda tüm mahallelerimizin ilçe kongre delege seçimlerini tamamlamış olacağız. SEÇİMLERE BAŞLIYORUZ Delege seçimleri ile ilgili mahalle temsilciliklerimiz tüzüğümüz ve kongre yönetmeliğimiz dahilinde gerekli ilanları yapmak suretiyle yasal prosedürü tamamlamış ve seçimlere başlıyoruz. Saygıdeğer Çayırova AK Parti İlçe Teşkilatımızın kıymetli üyeleri 5. olağan ilçe kongremize giden süreçte, 08.12.2019 Pazar günü İlçe Teşkilatımızda 9 mahallemizin ilçe delege seçimleri yapılacaktır. Oy kullanma saati 10.00' da başlayıp,17.00'de sona erecektir. Davamızın yapıtaşı siz değerli AK Parti üyelerimizi, delege seçimlerinde oy kullanmak için Çayırova İlçe Başkanlığı binamıza bekliyoruz.” HABER: KÜBRA AKABALI

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı olağan kurultay çerçevesinde mahalle delege seçimine gidiyor. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan'dan, ilçe ve il kongresi öncesinde yapılacak olan Ak Parti Çayırova İlçe delege seçimleri hakkında bir açıklaması geldi. Karahan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Demokrasi, değişim ve reform sloganıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla güçlü bir teşkilatlanmaya giriyoruz. Bunun da ilk adımı delege seçimleri olmuştur. 2023 seçimlerine daha dinamik, daha güçlü ekiplerle girmek için delege komisyonlarını oluşturduk. Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerin ilkini delege seçimleri ile yapıyoruz. Bu çerçevede 8 Aralık Pazar günü itibariyle ilçe teşkilatımızda tüm mahallelerimizin ilçe kongre delege seçimlerini tamamlamış olacağız.

SEÇİMLERE BAŞLIYORUZ

Delege seçimleri ile ilgili mahalle temsilciliklerimiz tüzüğümüz ve kongre yönetmeliğimiz dahilinde gerekli ilanları yapmak suretiyle yasal prosedürü tamamlamış ve seçimlere başlıyoruz. Saygıdeğer Çayırova AK Parti İlçe Teşkilatımızın kıymetli üyeleri 5. olağan ilçe kongremize giden süreçte, 08.12.2019 Pazar günü İlçe Teşkilatımızda 9 mahallemizin ilçe delege seçimleri yapılacaktır. Oy kullanma saati 10.00' da başlayıp,17.00'de sona erecektir. Davamızın yapıtaşı siz değerli AK Parti üyelerimizi, delege seçimlerinde oy kullanmak için Çayırova İlçe Başkanlığı binamıza bekliyoruz.”

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.