Çayırova'da Devir Teslim!

Çayırova 06.07.2018 - 23:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da Devir Teslim!

Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hkmet Yılmaz bugün düzenlenentörenle görevini Hakan Türk'e devretti.

Hikmet yılmaz devir teslim törenine ilişkin yaptığüı açıklamada, "15 aydır şanla şerefle yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Çayırova İlçe başkanlığı görevimi bugün Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanımız Gökhan Özkara Beyin tensipleri ile Hakan Türk beyefendiye devretmenin gururunu yaşamaktayım. Bu süre zarfı içerisin de yaptıklarımıza şöyle bir bakarsak; * İlçe Başkanlığımızın Mevcut Binasının Taşınması ve Demirbaşların yenilenmesi. * Ortaöğretim ve Bayanlar Biriminden oluşan Tiyatro ve Koro Ekibi. * İlçemizde yaşamını sürdürmek zorunda kalan Türkmen soydaşlarımıza yönelik yardım kampanyaları. * Türk Kızılayı Çayırova İlçe Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen Ülkücü Şehit Niyazi Şahin kan bağışı kampanyasında 196 kişiyle rekor kırdık. * 12 Takımdan oluşan Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU ağabeyimizin ismini verdiğimiz Halı Saha Futbol Ligi düzenledik. * Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Kapsamında Kültür salonu ve çeşitli organizasyonlar düzenledik. * Çanakkale Şehitliği ve çeşitli kültürel geziler. * Ocağımız da her Perşembe Kuran-ı Kerim Tilaveti ve düzenli olarak seminerlerimizi gerçekleştirdik. * Ramazan ayı içerisinde düşkün ve ihtiyaç sahibi kişilere kumanya ve insani yardım malzeme ve kolileri. * Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığımızın İlçe Ocaklar Arası Düzenlemiş Olduğu Bilgi Yarışmasında 3. lük ile tamamladık. Görev süresi boyunca yapmış olduğumuz tüm Faaliyet ve Hizmetler Teşkilatımın , eksik ve noksanlar ise şahsıma aittir. Hesaplaşmak ve Helalleşmek isteyenlerle Hikmet Yılmaz olarak görüşmeye her zaman hazırım. Bundan sonra ki hayatım da Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı sıfatından daha şerefli daha onurlu bir sıfatım ve görevim olmayacaktır. Ömrüm boyunca ülkücüye yakışır edep ve duruş ile teşkilatımıza bağlı kalıp ülkücü adayı olarak yaşayacağım. Hamd olsun ki almış olduğumuz vazifemizden alnımızın akıyla çıktık. Ne birilerinin adamı olduk nede 3 kuruşa tenezzül edip davamızı yıpratacak akçeli işler yaptık. "Kurt karın doyurmak için köpekliğe razı olmaz" sözünü düstur edindik. Unutulmasın ki Ülkü uğrunda gönüller delidir, Kişiler ülkü uğrunda ölmelidir. Görev yaptığım süre zarfı içerisin de benimle beraber elini her taşın altına koyan birbirinden değerli yöneticilerim ve dava arkadaşlarıma, camiamızın maddi ve manevi destekçilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."sözlerine yer verdi.
Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hkmet Yılmaz bugün düzenlenentörenle görevini Hakan Türk'e devretti.

Hikmet yılmaz devir teslim törenine ilişkin yaptığüı açıklamada, "15 aydır şanla şerefle yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Çayırova İlçe başkanlığı görevimi bugün Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanımız Gökhan Özkara Beyin tensipleri ile Hakan Türk beyefendiye devretmenin gururunu yaşamaktayım.

Bu süre zarfı içerisin de yaptıklarımıza şöyle bir bakarsak;
* İlçe Başkanlığımızın Mevcut Binasının Taşınması ve Demirbaşların yenilenmesi.
* Ortaöğretim ve Bayanlar Biriminden oluşan Tiyatro ve Koro Ekibi.
* İlçemizde yaşamını sürdürmek zorunda kalan Türkmen soydaşlarımıza yönelik yardım kampanyaları.
* Türk Kızılayı Çayırova İlçe Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen Ülkücü Şehit Niyazi Şahin kan bağışı kampanyasında 196 kişiyle rekor kırdık.
* 12 Takımdan oluşan Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU ağabeyimizin ismini verdiğimiz Halı Saha Futbol Ligi düzenledik.
* Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Kapsamında Kültür salonu ve çeşitli organizasyonlar düzenledik.
* Çanakkale Şehitliği ve çeşitli kültürel geziler.
* Ocağımız da her Perşembe Kuran-ı Kerim Tilaveti ve düzenli olarak seminerlerimizi gerçekleştirdik.
* Ramazan ayı içerisinde düşkün ve ihtiyaç sahibi kişilere kumanya ve insani yardım malzeme ve kolileri.
* Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığımızın İlçe Ocaklar Arası Düzenlemiş Olduğu Bilgi Yarışmasında 3. lük ile tamamladık.

Görev süresi boyunca yapmış olduğumuz tüm Faaliyet ve Hizmetler Teşkilatımın , eksik ve noksanlar ise şahsıma aittir.

Hesaplaşmak ve Helalleşmek isteyenlerle Hikmet Yılmaz olarak görüşmeye her zaman hazırım.
Bundan sonra ki hayatım da Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı sıfatından daha şerefli daha onurlu bir sıfatım ve görevim olmayacaktır.
Ömrüm boyunca ülkücüye yakışır edep ve duruş ile teşkilatımıza bağlı kalıp ülkücü adayı olarak yaşayacağım. Hamd olsun ki almış olduğumuz vazifemizden alnımızın akıyla çıktık. Ne birilerinin adamı olduk nede 3 kuruşa tenezzül edip davamızı yıpratacak akçeli işler yaptık. "Kurt karın doyurmak için köpekliğe razı olmaz" sözünü düstur edindik.

Unutulmasın ki Ülkü uğrunda gönüller delidir, Kişiler ülkü uğrunda ölmelidir.

Görev yaptığım süre zarfı içerisin de benimle beraber elini her taşın altına koyan birbirinden değerli yöneticilerim ve dava arkadaşlarıma, camiamızın maddi ve manevi destekçilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.