Çayırova’da eğitim için son hazırlıklar

Eğitim 10.10.2020 - 22:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da eğitim için son hazırlıklar

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, video konferans görüşmesi ile okul müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantıda Pazartesi günü eğitime başlayacak olan 2-3-4-8 ve 12. sınıflar için yapılan son hazırlıkları değerlendirdi. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri ile 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı okulların kademeli olarak yüz yüze eğitime başlaması ile ilgili yaptığı toplantının ardından okulların açılmasına kısa bir süre kala hazırlıkların hangi aşamada olduğunu öğrenmek için yeniden toplantı yaptı. Müdür Tunç, müdürlerle yaptığı video konferans görüşmesiyle, eğitime yeniden başlayacak olan okullarda 2-3-4-8 ve 12. sınıflar için yapılan son hazırlıkları ve salgınla mücadeleye yönelik alınan tedbirleri değerlendirdi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, video konferans görüşmesi ile okul müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantıda Pazartesi günü eğitime başlayacak olan 2-3-4-8 ve 12. sınıflar için yapılan son hazırlıkları değerlendirdi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri ile 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı okulların kademeli olarak yüz yüze eğitime başlaması ile ilgili yaptığı toplantının ardından okulların açılmasına kısa bir süre kala hazırlıkların hangi aşamada olduğunu öğrenmek için yeniden toplantı yaptı. Müdür Tunç, müdürlerle yaptığı video konferans görüşmesiyle, eğitime yeniden başlayacak olan okullarda 2-3-4-8 ve 12. sınıflar için yapılan son hazırlıkları ve salgınla mücadeleye yönelik alınan tedbirleri değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.