GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da Eğitim ve Sağlık Konuşuldu

Çayırova 26.12.2017 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Eğitim ve Sağlık Konuşuldu

Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Atıf Deniz ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bir araya geldi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, geçtiğimiz hafta eski Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ezgi Öztok’tan görevi devralan Dr. Atıf Deniz’e hayırlı olsun ziyaretine gitti. Gerçekleştirilen ziyarette Çayırova’da eğitim ve sağlık konuşulurken yeni müdür Dr. Atıf Deniz, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Çayırova’da sağlık ile ilgili her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olacağız.” dedi. HAYIRLI OLSUN Müdür Deniz’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Yeni görevinizin Çayırova’ya ve size hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çayırova halkımızın sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasında artık yetkili mercilerden birisiniz. Biz de milli eğitim olarak Çayırova’da eğitime dair talep karşılamaya, sorunları çözmeye çalışıyoruz.” diye konuştu. 
Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Atıf Deniz ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bir araya geldi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, geçtiğimiz hafta eski Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ezgi Öztok’tan görevi devralan Dr. Atıf Deniz’e hayırlı olsun ziyaretine gitti. Gerçekleştirilen ziyarette Çayırova’da eğitim ve sağlık konuşulurken yeni müdür Dr. Atıf Deniz, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Çayırova’da sağlık ile ilgili her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olacağız.” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Müdür Deniz’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Yeni görevinizin Çayırova’ya ve size hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çayırova halkımızın sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasında artık yetkili mercilerden birisiniz. Biz de milli eğitim olarak Çayırova’da eğitime dair talep karşılamaya, sorunları çözmeye çalışıyoruz.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.