Çayırova'da El Bombası ve Tabanca

31.03.2017 - 08:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da El Bombası ve Tabanca

Çayırova da bir iş hanında el bombası ile tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Özgürlük Mahallesi  Uğur Mumcu Caddesi'nde bir iş hanının ikinci katında 8 numaralı ofiste patlayıcı bulunduğu yönünde ihbarı değerlendiren polis, iş yerinde arama yaptı. Yapılan aramada bir el bombası ile tabanca bulan polis, ofisi kiralayan kişi ile iş hanı sahibini gözaltına aldı. Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile bomba imha uzmanlarının, işhanında çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Çayırova da bir iş hanında el bombası ile tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Özgürlük Mahallesi  Uğur Mumcu Caddesi'nde bir iş hanının ikinci katında 8 numaralı ofiste patlayıcı bulunduğu yönünde ihbarı değerlendiren polis, iş yerinde arama yaptı.

Yapılan aramada bir el bombası ile tabanca bulan polis, ofisi kiralayan kişi ile iş hanı sahibini gözaltına aldı.

Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile bomba imha uzmanlarının, işhanında çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.